Bakkal:Trabzon da FB de şampiyon

Mesut Bakkal, süper ligde haftasonu Fenerbahçe ile yapacakları maç ve gündeme ilişkin konular hakkında çok özel ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.Ankaragücü'ne geldiği günden itibaren başarılı bir performans sergileyen teknik direktör Mesut Bakkal, süper l

Bakkal:Trabzon da FB de şampiyon

Mesut Bakkal, süper ligde haftasonu Fenerbahçe ile yapacakları maç ve gündeme ilişkin konular hakkında çok özel ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ankaragücü'ne geldiği günden itibaren başarılı bir performans sergileyen teknik direktör Mesut Bakkal, süper ligde haftasonu Fenerbahçe ile yapacakları maç ve gündeme ilişkin konular hakkında çok özel ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ankaragücü'nde şu anda mutlu ve huzurlu olduğunu belirten Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, hem yönetim, hem de taraftar ve kendisi açısından sukünetin sağlandığını düşündüğünü vurgulayarak sözlerine başladı. Camia içerisinde kimseyle bir problem yaşamadığını hatırlatan Mesut Bakkal, ''Benden önceki zamanlar beni ilgilendirmiyor. Eğer son maçta aldığımız beraberlikten sonra futbolcular tribüne çağırılıyor ise ve eski Ankaragücü taraftar ruhu geri geldiyse bazı şeyleri aştığımızı düşünüyorum.

Yönetimsel anlamda mahkeme yönündeki sıkıntılar beni ilgilendirmiyor. Bu konuda birşey çıkacağını da düşünmüyorum. Şu anda gayet mutlu ve huzurluyuz. 8 maçlık periyodumuzda 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 malubiyetimiz var. Bunun başarılı bir performans olduğunu düşünüyorum. Ligin en çok gol atan 3. takımıyız. Ben takımın performansına bakarım. Benim kimseyle problemim yok. Hedefimiz önümüzdeki senenin takımını kurmak.'' ifadelerini kullandı.

Öncelikle bir ortamda güven olması gerektiğini dile getiren Bakkal, ''Bunun gerçekleştiğini düşünüyorum. Ortada başarılı bir takım var. Şahsi düşüncem ve başkanımızın dediği, yola devam edeceğimiz yönünde. Ben gayet keyifli bir ortamda çalışıyorum. Özellikle son dönemde aldığımız galibiyetler ile camianın kenetlenmesi beni mutlu ediyor.'' dedi.

 ''VİZYON SAHİBİ BİR YÖNETİM İLE ÇALIŞIYORUM''

Sarı lacivertli kulüpte geçmiş zamana ait yaşanan olayların kendisini ilgilendirmediğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, ''Ödemeler yapılıyor. Çok fedakar davrandıklarını düşünüyorum. Çok fazla sorun yaşamıyoruz. Başkanımızla görüştüğümde sürekli olumlu konuşmalar geçiyor aramızda. Vizyon sahibi bir yönetimle çalışıyorum. Bunun da göstergesi en kaliteli yabancı oyuncularla çalışıyor olmam. Bundan sonra da daha iyi transfer yapacaklarından şüphem yok. Elimizdeki kiralık oyuncuları takıma katmak istiyorum. Sestak, Roman ve Gabriç'i çözmeye çalışacağız. Bu transfer döneminde istemenin yanında hayata geçirmekte önemli. Şablonumuz belli oldu.

Artık yetiştirecek değil, bizi öne taşıyacak futbolcuları transfer etmemiz gerekiyor. Çok kaliteli bir takımız. Karakter yapısı sağlam oyuncular istiyorum. Çok iyi tesislere sahibiz ve gelen futbolcuların adaptasyon süreci de kısa sürecektir. Ayrıldığımız futbolcularımızı önümüzdeki sene birlikte hareket etmeyi düşünmediğimiz için takımdan gönderdik. Kadroyu muhafaza edip, 3-4 futbolcu alarak önümüzdeki senenin hazırlıklarını sürdüreceğiz.'' değerlendirmelerinde bulundu.

''BANA GÖRE FENERBAHÇE İLE TRABZONSPOR ŞAMPİYON''

Spor Toto Süper Lig'in son iki haftasına girildiğinde Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yaşanan şampiyonluk yarışına değinen teknik direktör Mesut Bakkal konuşmasına şu şekilde devam etti:

''İki takımı da şampiyon ilan etmek isterim. Türkiye'de ikinciliğin başarısızlık sayıldığı bir ortamda çalışıyoruz. Bu başarıdaki en büyük kriter Türk teknik adamlardır. Ben iki takımı da cani gönülden tebrik ediyorum. Gündemde olan spekülasyonlara yıllardır şahit oluyoruz. Biz işimize bakıyoruz. Bu hafta Fenerbahçe ile oynayacağız. Sahaya kazanmak ve Ankaragücü'ne yakışanı yapmak için gideceğim. Ligde gündemi belirleyen bir takımsam ne mutlu bana. Çok önemli bir maç. Kimin şampiyon olacağı beni ilgilendirmez. Bize yakışır şekilde sahada mücadele edeceğiz.''

''FATİH TEKKE TECRÜBELİ BİR İSİM, ONA BİRŞEY SÖYLEMEYE GEREK YOK''

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen Fatih Tekke ile o kulüpten Ankaragücü'ne kiralık olarak gelen Gabriç hakkında da açıklamalarda bulunan Bakkal, Gabriç'in Türkçe anlamadığı için pek fazla sorun yaşamadıklarını söyleyerek, ''Fatih zaten çok tecrübeli bir oyuncu. Bizim aramıza dönüşü muhteşem. Hem futbol olarak hem de takım içerisinde abilik yapıyor. Ona birşey söylememize gerek yok çünkü kendisi profesyonel bir futbolcu.

Ayrıca haftanın ortasındayız. Henüz kadroyu yapmadık. Maça kadar sakatlık yaşayabiliriz. Ama mevcut performansı ile kadroda yer alır. Bizler profesyonel ve kişilikli insanlarız. İsim ve cisim gözetmeksizin işimizi yaparız. Benim istediğim olay mağlup olsak bile gerekli mücadeleyi sahada sergilemek. Galibiyeti nasıl sindiriyorsak malubiyeti de sindirebilmemiz gerekiyor. Güzel ve keyifli bir maç olacağını düşünüyorum.'' diye konuştu.

''SARAÇOĞLU'NA, ANKARAGÜCÜ'NE YAKIŞANI YAPMAYA GİDİYORUZ''

Medyanın yaşanan olayların en başında olduğunu ifade eden Mesut Bakkal, ''Konuşulacak bir olay yok bundan başka. Yanlış anlaşılmasın. Türk spor kamoyunun gündemini belirleyen bir maç. Fenerbahçe-Ankaragücü maçı ve Trabzonspor'un maçı konuşuluyor. Basında yalan yanlış haberler yer alırsa ona üzülürüm. Eğer Karabükspor o bütçesi ile Fenerbahçe'yi engelleyebilecek bir oyun oynuyorsa Yücel İldiz'i tebrik etmek gerekiyor. Kendisi Emenike'yi Trabzonspor maçında oynatmayacağı yönünde açıklama yapmış.

İnsanları bu kadar baskı altına almalarına gerek yok. Biraz ligin keyfini çıkartalım. İki taraf ta kendi açısından şampiyonluk düşünüyor. Biz de boş takım değiliz. İyi bir sonuç almaya gidiyoruz Saraçoğlu'na. Oyuncularım da konuşmak istemiyor maç öncesi. Çünkü ortamdaki stres artacak. Bugünden itibaren çok fazla konuşmak istemiyoruz. Biz sadece keyif yapmak istiyoruz. İnanılmaz bir mücadele veren Fenerbahçe ve Trabzonspor'a başarılar diliyorum. Biz sadece Ankaragücü'ne yakışanı yapmaya gideceğiz.'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler