Bakın şu Yattara'daki şansa!

 61 numaranın sahibi bu kez de Jaja ve Colman'ın yokluğunda büyük olasılıkla ilk 11'e girecek.Bordo-Mavili taraftarlarların sevgilisi durumunda olan, ancak özellikle son sezonlarda inişli-çıkışlı grafikler çizen İbrahima Yattara’yı şansı  asla terk etmiyo

Bakın şu Yattara'daki şansa!

 61 numaranın sahibi bu kez de Jaja ve Colman'ın yokluğunda büyük olasılıkla ilk 11'e girecek.

Bordo-Mavili taraftarlarların sevgilisi durumunda olan, ancak özellikle son sezonlarda inişli-çıkışlı grafikler çizen İbrahima Yattara’yı şansı  asla terk etmiyor... Büyük bir kadro rekabeti yaşanıp, özellikle de orta alanda bu durum tavan noktaya ulaşırken, 61 numaranın sahibi, ‘hayati’ fırsatlar yakalamayı sürdürüyor. Birkaç hafta öncesinde, tam da kulübüye hapsolacağı düşünülen bir süreçte Burak Yılmaz’ın cezası sebebiyle takıma dönüp iyi işler çıkaran Gineli, son İstanbul Büyükşehir Belediyespor sınavında ise ilk 45 dakikadaki bencil futbolu nedeniyle oyundan alınmıştı. Ancak takım için talihsizlik olarak kabul edilebilecek 2 gelişme, İbrahima Yattara adına forma şansı oldu.

İdmanlarda çok istekli

Bu hafta iç sahada oynanacak Kardemir Karabükspor mücadelesi öncesinde Colman’ın cezalı durumda bulunması ve Jaja’nın hiç hesapta yokken izinsiz şekilde ülkeyi terk etmesi, kaptanı Şenol Güneş’in asları arasına soktu. Antrenmanlarda son derece neşeli ve istekli görünen Gineli, bu tip karşılaşmaların kendisi adına büyük bir fırsat olduğunun da bilincinde. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan İbrahima Yattara’nın lig finaline kadarki formu kaderi açısından belirleyici olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor