Bakanlıktan 19 mayıs açıklaması

 Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bu sene 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamındaki halk konserlerinin iptal edildiğini açıkladı. Bakan Kılıç, Adana'da yaptığı incelemelerinin ardından, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kılıç, "

Bakanlıktan 19 mayıs açıklaması

 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bu sene 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamındaki halk konserlerinin iptal edildiğini açıkladı.
 
Bakan Kılıç, Adana'da yaptığı incelemelerinin ardından, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kılıç, "Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 50 kişinin ölümüyle sonuçlanan bombalı saldırı ve Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki derbi maç sonrasında çıkan olaylarda hayatını kaybeden Fenerbahçe taraftarımız ile bombalı saldırıda hayatını kaybeden 50 vatandaşımın anısını taze tutmak için, bu sene 19 Mayıs'taki halk konserleri iptal edildi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor