'Bakanınızla görüşmek istiyorum'

Şike – teşvik iddialarına yönelik dava kapsamında Türk futbolu hareketli günler geçirirken Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA arasında yeni bir görüşme gerçekleştirildi. Türkiye Futbol Federasyonu yöneticisi olan ve aynı zamanda Spor Genel Müdürü görevini

'Bakanınızla görüşmek istiyorum'

Şike – teşvik iddialarına yönelik dava kapsamında Türk futbolu hareketli günler geçirirken Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA arasında yeni bir görüşme gerçekleştirildi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu yöneticisi olan ve aynı zamanda Spor Genel Müdürü görevini yürüten Mehmet Baykan, Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Konseyi 12. Spor Bakanları Konferansı’nda UEFA Başkanı Platini ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Şike ve manipülasyona karşı Avrupa ülkelerinin ortak tavır belirlemesinin ana gündem maddesi olduğu konferansta Spor Bakanı Suat Kılıç’ı temsilen yer alan Mehmet Baykan’ın Platini ile güncel konuları değerlendirmeye aldığı bildirildi.

 

Platini’nin İstanbul’un 22 Mart’ta ev sahipliği yapacağı UEFA Kongresi hakkında Baykan’a bazı bilgiler aktardığı; ikilinin hazırlıklar hakkında görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

 

UEFA Başkanı Platini’nin ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile konferansta bir araya gelmeyi çok istediğini, ancak bunun gerçekleşmediğinden duyduğu üzüntüyü aktardığı; Baykan’ın Kılıç’a saygılarını iletmesini rica ettiği kaydedildi. Platini’nin İstanbul’daki UEFA Kongresi’nde Bakan Suat Kılıç’la bir görüşme yapmak istediği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor