Bakan'dan şampiyonluk tahmini

Yıldız Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (BASKF) 30. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Almira Otel'de düzenlenen kokteyle katıldı.Yıldız, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASK) Başkanı Mehmet Baykan, BASKF Genel Başkanı Cemal Vardar, Bur

Bakan'dan şampiyonluk tahmini

Yıldız Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (BASKF) 30. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Almira Otel'de düzenlenen kokteyle katıldı.

Yıldız, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASK) Başkanı Mehmet Baykan, BASKF Genel Başkanı Cemal Vardar, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursapor Kulübü yöneticileri, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursa'daki amatör kulüp başkan ve yöneticilerinin de hazır bulunduğu törende bir konuşma yaptı.

Bursa'ya bazı enerji ve teknoloji ile ilgili programlara katılmak için geldiğini belirten Yıldız, BASKF'nin programına da katılmak istediğini söyledi.

Yıldız, gençlerin sadece bilgi ve teknoloji alanında değil sporcu olarak da yetişmesi gerektiğine inandıklarını ifade ederek, “Bunun için ne tür imkan varsa hayata geçirmek bizim görevimiz. İyi idareci yetiştirmek amatör sporlarla olabilir. Ülkemizde insan ve imkan var. Neden uluslararası arenada başarılı olmayalım. Bunu da yapacak sizlersiniz” diye konuştu.

Kayseri milletvekili olduğunu ifade eden Yıldız, geçen hafta Bursaspor'un Kayserispor'u yendiğini anımsatarak, şöyle devam etti:

“Geçtiğimiz günlerde Bursaspor bizi yendi. Bursaspor geçen yıl şampiyon olarak Anadolu'nun başarısının tesadüf olmadığı gösterdi. Kayseri ve Trabzon'da başarılı. Bu sezon şampiyonluk ipini Bursaspor, Trabzonspor veya Kayserispor'un göğüsleyeceğine inanıyorum.”

Konuşmanın ardından Vardar, Bakan Yıldız'a tablo hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor