Bakandan Buca'ya: Arkanızdayız

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, mali büro ekiplerince İzmir Büyükşehir Belediyesinde başlatılan operasyona ilişkin, "Bir milletvekili fazla kazanırız gibi bir takım sevinç çığlıkları atıldı.Bunları şaşkınlıkla izliyorum. Siyasi spekülasyona dönük

Bakandan Buca'ya: Arkanızdayız

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, mali büro ekiplerince İzmir Büyükşehir Belediyesinde başlatılan operasyona ilişkin, "Bir milletvekili fazla kazanırız gibi bir takım sevinç çığlıkları atıldı.

Bunları şaşkınlıkla izliyorum. Siyasi spekülasyona dönük bir oyunla karşı karşıya kalıp kalmadığımızı sorguluyorum" dedi.

Bucaspor Kulübünün Kaynaklar mevkisindeki tesislerini ve Bucaspor Futbol Akademisi’ni ziyaret eden Bakan Günay, Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdüren Bucaspor’un antrenmanını izledi.

Futbolcularla bir süre sohbet eden Bakan Günay, Bucaspor’un "İzmir’in yeni iddiasını" temsil ettiğini, kendilerinin de ellerinden geldiği kadar kulübe destek olacağını kaydetti.

Bakan Günay, futbolda inişlerin çıkışların olabildiğini belirterek, "Biz sizin arkanızdayız. Moral bozmadan yolunuza devam edin. Ben size olur böyle vakalar demeye geldim" ifadesini kullandı.

Futbolculara baklava ikram eden Bakan Günay’a 35 numaralı "Ertuğrul Günay" yazılı Bucaspor forması hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor