Bakan'dan başkana teşekkür

Ordu Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen "Ordu Günleri" etkinliğinde Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen'e, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Orduspor'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi. Ordu Dernekler Federasyonu ta

Bakan'dan başkana teşekkür

Ordu Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen "Ordu Günleri" etkinliğinde Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen'e, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Orduspor'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

 

Ordu Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen "Ordu Günleri" 19-22 Nisan günleri arasında Eyüp Feshane’de farklı stant ve organizasyonlarla ziyarete açık olacak. "Ordu Burda İstanbul'da" sloganıyla düzenlenen organizasyonda Orduspor da stant açtı.


“Ordu Günleri"ne katkıda bulunan Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen'e teşekkür plaketi veren İç İşleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Orduspor'un başarısı ortada. Bunda büyük emeği olan Nedim Türkmen'i tebrik ediyorum. Orduspor'un daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum. Orduspor'a verdiği emek ile bu plaketi fazlasıyla hak ediyor" dedi.


Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen ise, "Hedefimiz Avrupa. Bu yıl gerçekleştireceğimiz transferleri bu hedefimize göre gerçekleştireceğiz. Ordulunun, Orduspor severlerin bizden beklentilerini çok iyi biliyorum. Çıtayı yükselterek hedefimize ulaşmak istiyorum. Hayallerimizi gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.


Türkmen, "Ordulular arasındaki birlikteliği ve kültür köprüsünü sağlayacak Ordu Günleri Fuarı, yöre ve kentin tanıtımına önemli katkı sağlayacaktır. Böyle bir etkinlikte Orduspor'un yer alması bizler için mutluluktur."


Orduspor standında lisanslı ürünleri ile sezon formaları, atkı, kaşkol, bileklik, bandana, sweatshirt, basketboll ürünleri, hatıra aksesuarlar ve günlük giyim aksesuarlar oldukça yoğun ilgi gördü.


Plaket törenine Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu Belediye Başkan'ı Seyit Torun, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sabri Çelebi, İstanbul’dan bazı belediye başkanları ve Ordulular katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler