Bakan Kılıç'tan Onur yorumu!

Performansıyla taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin takdirini kazanan Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak ile ilgili Ada’dan büyük bir iddia gündeme geldi. İngilizler, uzun bir süredir kaleyi teslim edecek iyi bir file bekçisi arayışında olan Manchester Uni

Bakan Kılıç'tan Onur yorumu!
Performansıyla taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin takdirini kazanan Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak ile ilgili Ada’dan büyük bir iddia gündeme geldi. İngilizler, uzun bir süredir kaleyi teslim edecek iyi bir file bekçisi arayışında olan Manchester United’ın Onur’u gündemine aldığını yazdı.
 
“GENE DE BÜYÜK ONUR”
 Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Trabzonspor’un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak’ın Manchester United’in gündeminde olduğuna dair haberi  kendi resmi Twitter hesabından yorumladı. Bakan Kılıç attığı Tweet’te, “Manchester United, Trabzonsporlu Onur Kıvrak’ı gündemine almış. Başarılı file bekçisi gitmez ama, gene de büyük Onur” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor