Bakan Kılıç: Türk gibi kuvvetli olun

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de yapılacak olan Dünya Boks Şampiyonası'na hazırlanan Milli Takımı ziyaret ederek sporculara elleriyle baklava yedirdi.Etimesgut City Hotel'de kamp yapan Boks Milli Takımı'nı ziyaret eden bak

Bakan Kılıç: Türk gibi kuvvetli olun

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de yapılacak olan Dünya Boks Şampiyonası'na hazırlanan Milli Takımı ziyaret ederek sporculara elleriyle baklava yedirdi.

Etimesgut City Hotel'de kamp yapan Boks Milli Takımı'nı ziyaret eden bakan Suat Kılıç, sporcularla kısa süreli bir sohbet gerçekleştirdi. Spor dendiğinde akla ilk önce futbolun geldiğini ama bunu istemediklerini dile getiren Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ''Tüm branşlarımızı destekleyecek ve sporcularımızın arkasında duracağız. Bana Sayın Bakan değil ''Suat Abi'' diyeceksiniz. Erzurum'da depoladığınız oksijen size iyi gelecektir. Azerbaycan'da kampın nasıl geçtiğini göreceğiz. Yaşar Doğu, ''Türk gibi kuvvetli'' sözünü kullanmıştır ve siz de bunu dünyanın heryerinde yumruklarınızla hissettireceksiniz. Muhammed Ali gibi kelebek gibi uçup arı gibi sokacaksınız. İnsanlara model olacak ve yumruklarınızı ringlerde hissettireceksiniz.'' dedi.

''ÖNEMLİ OLAN TÜRKİYE'YE MADALYALARLA DÖNMENİZDİR''

Programının müsait olması halinde Azerbaycan'a gitmek istediğini söyleyen Bakan Kılıç, ''Ama önemli olan sizin madalyalarla Türkiye'ye dönmeniz. Bu ziyaretlerimiz her zaman olacak. Bu bayrak 81 vilayette dalgalanmasından gurur duyduğumuz bir bayrak. Her türlü başarınız bizim kabulümüzdür. Ne başarı yakalarsanız yakalayın verdiğiniz mücadele bize yeter. Aile sevgisinden mahrum kalan gençler açısından bireysel sporlar çok önemli. Bizler sizin yanınızda durarak o gençlere mesaj vermeye gayret ediyoruz. Yumruk ve kuvvet sizde de var. Size imkanlar verip gençlerin spora kazandırılması konusunda misyon taşıyacağız. Herkesin bu şuurla hareket etmesi gerekiyor.'' değerlendirmelerinde bulundu.

Ziyaretin sonunda ise Bakan Kılıç, antrenörler ve sporculara elleriyle baklava yedirip onlara başarılar diledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor