Bakan Kılıç, Demirören'i kabul etti

Bakan Kılıç, Demirören ile birlikte Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir ve beraberindeki kulüp yönetici ve temsilcilerini makamında kabul etti.Demirören'i kutlayan Kılıç, ''Oy birliğinin, içinden geçilen zorlu süreç bağlamında gerçekten önemi va

Bakan Kılıç, Demirören'i kabul etti

Bakan Kılıç, Demirören ile birlikte Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir ve beraberindeki kulüp yönetici ve temsilcilerini makamında kabul etti.

Demirören'i kutlayan Kılıç, ''Oy birliğinin, içinden geçilen zorlu süreç bağlamında gerçekten önemi var. Bu sürece katkı sağlayan 18 kulübün tamamına teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik vurgusu, sorunların çözümüne yönelik birlik ve beraberlik arayışını da mutlak surette beraberinde getirecektir'' diye konuştu.

Daha önce İstanbul'da, Futbol Federasyonu yönetimi ve Spor Toto Süper Lig'de temsil edilen kulüplerin yer aldığı toplantıda da birlik ve beraberliğe yönelik işaretlerin ortaya çıktığını belirten Suat Kılıç, şöyle devam etti:

''Ortaya çıkan işaretler, yeni dönemde Süper Lig'in sevk ve idaresine yönelik bir sinerjinin ortaya çıkabileceğini açıkça göstermişti. Bugünle birlikte bu sürecin desteklendiği ve devam edeceği anlaşılıyor. Bu güzel görüntü doğru ve hoş bir tavır. Son günlerde Trabzon ve Fenerbahçe arasında jestleşmelerin varlığına tanık oluyoruz. Bunlar da güzel işaretler. Bunların her şekilde devam edeceği kanaatindeyim.''

Kılıç, Yıldırım Demirören'in başkanlığa, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray gibi diğer kulüplerin oyları ve katılımlarıyla seçilmiş olmasının ayrı bir önem taşıdığını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Diğer kulüplerin işin içinde bulunuyor olması, gelecek adına sağlam bir umut vadediyor. Gelecek adına sadece futbola yönelik ilginin tazelenmesi, futbola duyulan güvenin yenilenmesi değil, aynı zamanda sorunların çözümü adına da ciddi bir umut vadediyor. Bu demektir ki, 18 kulübün yönetimi, sorunların müşterek olduğu, aynı gemide birlikte hareket ettikleri noktasında ortak bir iradeyi bugün ortaya koydular. Elbette ki itilaflar, problemler olacaktır. Sizler birlikte hareket ettiğinizde, problemlerin çözümü her zamankinden daha kolay olacaktır.''

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile Maccabi Tel-Aviv arasında yapılan maçı statta izlediğini kaydeden Bakan Kılıç, ''İyi bir netice aldık ve sporda alınan iyi neticenin diplomatik tezahürlerinin olabileceği de orada görülmüş oldu. İsrail'in spor medyası, (En büyük özür bu oldu) başlığını atabildiyse, Beşiktaş burada Türkiye'yi iyi temsil edebildi demektir'' şeklinde konuştu.

Kılıç ayrıca, Yıldırım Demirören yöneticilik görevini yaparken, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve diğer kulüplerin de kendisini desteklemesini istedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor