Bakan Ergin'den şok sözler!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi, 24. Dönem Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in kendisine Aziz Yıldırım'ın tahliye olması gerektiğini söylediğini belirtti. Adalet Bakanı Ergin, ile başbaşa bir sohbet yaptığını ve

Bakan Ergin'den şok sözler!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi, 24. Dönem Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in kendisine Aziz Yıldırım'ın tahliye olması gerektiğini söylediğini belirtti.

 

Adalet Bakanı Ergin, ile başbaşa bir sohbet yaptığını ve burada kendisine şike sürecine ilişkin önemli açıklamalar yaptığını belirten Türkkan, konuşmaları bu sabah saatlerinde resmi Twitter hesabına yazdı.

 

Bakan Sadullah Ergin'e, "Bugün (Cuma) Aziz Yıldırım tahliye olur mu Sayın Bakan?" sorusunu yönelttiğini ifade eden Türkkan, "Adalet Bakanı ile başbaşa yaptığımız sohbette,

 

"Bugün Aziz Yıldırım tahliye olur mu Sayın Bakan?" diye direkt bir soru sormuştum Sayın Bakan, "Bana sorarsan tahliye olması gerek, şikeden verilecek ceza belli, bu kadar bile yatmaması lazım" şeklinde bir cevap verdi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor