Bakan Bağış'tan TS'ye kutlama

 Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Trabzonspor'a bir yazı göndererek Yunanistan’da yapılan Judo Gençler Avrupa Kupası’nda altın madalya kazanan Mihriban Öner, bronz madalya elde eden Oğuz Kaan Topal ve Avrupa Ümitler Judo Şampiyonası’nd

Bakan Bağış'tan TS'ye kutlama

 

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Trabzonspor'a bir yazı göndererek Yunanistan’da yapılan Judo Gençler Avrupa Kupası’nda altın madalya kazanan Mihriban Öner, bronz madalya elde eden Oğuz Kaan Topal ve Avrupa Ümitler Judo Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Gülkader Şentürk’ü tebrik etti. 

Bağış yazısında şu ifadeleri kullandı: “Sizin gibi değerli gençlerimizin elde ettiği başarılar sayesinde şanlı bayrağımız uluslararası şampiyonalarda gururla dalgalanmaktadır. Kazanmış olduğunuz madalya için tebrik eder, uluslararası arenadaki başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ederim”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor