Bak şu konuşana; "Fenerbahçe'yi sattılar!"

Şike sürecinde yapılanlarla Türkiye'yi tüm dünyaya rezil eden Fenerbahçe'nin basın sözcüsü Mahmut Uslu  bu kez saçmalamanın da ötesine geçti. Şike yaptığı tüm makamlarca belirlenen ancak her seferinde başkasına çamur atan  Fenerbahçe camiası bu kez Trabzo

Bak şu konuşana; "Fenerbahçe'yi sattılar!"

Şike sürecinde yapılanlarla Türkiye'yi tüm dünyaya rezil eden Fenerbahçe'nin basın sözcüsü Mahmut Uslu  bu kez saçmalamanın da ötesine geçti. Şike yaptığı tüm makamlarca belirlenen ancak her seferinde başkasına çamur atan  Fenerbahçe camiası bu kez Trabzonspor'u Türkiye'yi satmakla suçladı.

Galatasaray ile Trabzonspor’un UEFA’ya sürekli mail ve mektup gönderdiğini dile getiren Mahmut Uslu, “Sadece Alasdair Bell adlı UEFA müfettişine 22 bin mail ve 15 bin mektup gitti. Bu sadece bir müfettişe giden” diye konuştu.

Bir gazetecinin, UEFA’nın müfettiş atamasını hatırlatılması ve “Bu müfettiş inceleme yapmak için İstanbul’a gelecek mi?” sorusunu da yanıtlayan Uslu, “Ne müfettişi... Önceden Corno’yu da zorla getirdiler. Kapı kapı dolaştırdılar. Emniyet müdürü, savcı herkese götürdüler. ‘22 maç’ dediler. Bizi az bile linç ettiler. Ben daha önce de söyledim, Türkiye’yi ve Fenerbahçe’yi sattılar. Tanzanya’da yapsan asarlar adamı, ipe götürürler” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor