Bahçecikspor U-13'te keyifler tıkır

Trabzon amatörünün köklü kulüplerinden Bahçecikspor U-13 minik takımına mangal partisi düzenledi.Bahçecikspor kulup yöneticilerinin tam kadro katıldıkları partiye takım antrenörleri de katıldı. Uzun bir aradan sonra Bahçecikspor'un U-13 minik takımının ku

Bahçecikspor U-13'te keyifler tıkır

Trabzon amatörünün köklü kulüplerinden Bahçecikspor U-13 minik takımına mangal partisi düzenledi.

Bahçecikspor kulup yöneticilerinin tam kadro katıldıkları partiye takım antrenörleri de katıldı. 

Uzun bir aradan sonra Bahçecikspor'un U-13 minik takımının kurulması münasebetiyle yapılan mangal partisinde konuşan Bahçecikspor Kulubü başkanı Tayfun Yurtsever, "Hedefimiz, 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde takımın tüm unsurlarını oluşturup tüm kategorilerde başarılar elde etmek, bizde bu inançla mahallemizin dinamiklerini bir araya getirerek Bahçecikspor'u hakettiği yere getireceğiz. Bizler burada da görüldüğü gibi gençlere yatırım yapıyoruz.

Kulubümüzde tüm kategoride futbol takımları oluşturulacaktır.  Mahalle halkı heyecanlı gelecekte birçok başarı istiyor. Bizde onları mahçup etmemek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Bahçecikspor'un iyi bir kulup olduğunu herkese kanıtlayacağız. Bahçecikspor'un konuşulan bir kulup haline getirmek için uğraş vereceğiz" dedi. 

Yurtsever minik takıma hiçbir masraftan kaçınmayarak en iyi malzemeyi aldıklarını ifade ederek, "12 yaşında futbola başlayan bir futbolcu 30 yaşına geldiğinde bile Bahçecikspor'da devam edebileceği bir sistem oluşturuyoruz. A takıma yapmadığımız yemeği miniklere yapıyoruz bundan da anlaşılabileceği gibi biz yatırımımızı gençlere yapıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler