Aziz'in avukatı Trabzonsporlu çıktı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Şeref Dede, Trabzon doğumlu olduğunu ve Bordo-mavili renklere gönül verdiğini açıkladı.Aziz Yıldırım'ın avukatı Trabzonsporlu çıktı!.. Şike operasyonunun ilk günlerinde canlı yayında muhabirlerle tartışan

Aziz'in avukatı Trabzonsporlu çıktı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Şeref Dede, Trabzon doğumlu olduğunu ve Bordo-mavili renklere gönül verdiğini açıkladı.

Aziz Yıldırım'ın avukatı Trabzonsporlu çıktı!.. Şike operasyonunun ilk günlerinde canlı yayında muhabirlerle tartışan ve sinirli tavırlarıyla dikkat çeken avukat Şeref Dede tuttuğu takımı açıkladı.

Canlı yayında neler dedi. Sayfa 2'de


TV8'de 'Her Şey Futbol' programına telefonla bağlanan Dede, "Hangi takımı 470.20111220095048.jpgtutuyorsunuz?" sorusu üzerine Trabzon doğumlu olduğunu belirterek, "Bu yüzden de memleketimin takımını tutuyorum. Yani Trabzonsporluyum" dedi.

Şeref Dede, Şike operasyonunun başladığı ilk günlerde bir gazetecinin, ''Aziz Yıldırım anjiyo olacak mı?'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Ben böyle bir şey söylemedim, nereden çıkardınız? Bunu biz bilemeyiz, doktorlar bilir. Bu bir sağlık meselesi. Sağlık konusunda ben açıklama yapabilir miyim?" diyerek basın mensuplarına çok sert tepki göstermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler