Aziz'i Yıldırım çarptı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın korkusu fotoğraflara da yansıyor… Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın şampiyonluk yolunda en önemli rakibi Trabzonspor’un ligde dolu dizgin gidişi ve ligin bitimine 6 hafta kala lider durumda olması Aziz Yıldırım’ı büyü

Aziz'i Yıldırım çarptı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın korkusu fotoğraflara da yansıyor…

 

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın şampiyonluk yolunda en önemli rakibi Trabzonspor’un ligde dolu dizgin gidişi ve ligin bitimine 6 hafta kala lider durumda olması Aziz Yıldırım’ı büyük bir panik içine sürükledi.

 

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 66 puanla lider olan Trabzonspor'un ardından 64 puanla 2. sırada. Yarın ligin güçlü ekiplerinden Gaziantepspor ile yapacağı maçta, zirve yarışında puan yitirmek istemeyen Fenerbahçe’de en stresli isim başkan Aziz Yıldırım.

 

Ligde sahasında yaptığı son maçta Bursaspor ile 0-0 berabere kalan sarı-lacivertliler, taraftarının önünde Gaziantepspor’a da puan kaybetmekten korkuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor