Aziz'i bıraksalar Metris'ten çıkmaz!

Beşiktaş Divan Başkanı Karadeniz, Aziz Yıldırım'ı ziyaretinden ilginç notlar aktardı...Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Metris ziyaretini anlattı:Aziz  Bey (Yıldırım), bir an önce 'Konuyla ilgili mahkemeler kurulsun, bir an önce aklanalım'

Aziz'i bıraksalar Metris'ten çıkmaz!

Beşiktaş Divan Başkanı Karadeniz, Aziz Yıldırım'ı ziyaretinden ilginç notlar aktardı...Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Metris ziyaretini anlattı:

Aziz  Bey (Yıldırım), bir an önce 'Konuyla ilgili mahkemeler kurulsun, bir an önce aklanalım' diyor. 'Hadi artık çıkıyorsunuz' deseler, buna razı olmayacak bir tutum içerisinde. Yani 'Ben mahkemeye çıkacağım aklanacağım. Hiçbir yanlış yapmadım. Eskişehir'de yaptığım ziyaretler bile yanlış yorumlanmış. Teknik direktör odasına girip, bize karşı bu takımla oynamayın dediği şeklinde yer alan iddialardan rahatsızım. Bunlarla alakam yok.'

Herkes  kendine göre yorum yapıyor' diyor Aziz Başkan. Ayrıca soruşturma sürecinde uğradığı muameleden de biraz rahatsız. Herkesin tanıdığı bir isim tutuklu olarak yargılansa yurtdışına kaçmaya tevessül eder mi? Yaptığımız konuşmada bana bunu anlatmaya çalıştı'.

EZER GEÇERİZ BAŞKANIM!

Sinan Engin, 6-0'lık A.Gücü maçı öncesi yaptığı konuşmalarla ilgili sorgulandı. 13 Mayıs 2011 günü Aziz Yıldırım'ı Sinan Engin arıyor. Engin, 'Sestak oynamıyor başkanım. Sezonu kapatmış gitmiş. Sapara da oynamıyor' dediği, Yıldırım'ın, 'İyi yeneriz ya' karşılığını verdiği belirlendi.

Aynıgün Yıldırım aynı konuda Engin'le konuşuyor:

Ay: 'Sen demin oynamayacak falan dedin ama dümen de yapabilir bunlar ha...'

Se: 'Bir daha sorduk, idmanlara çıkıyor dedi. Ankara'da bizim OK var ya oynamıyormuş dedi. Oynasa da oynamasa da önemli değil ezeriz geçeriz başkanım. Dayanamazlar bize ama ben zannetmiyorum şimdi arkadaş tekrar sordu bugün düz koşu yapmış yani kenarda'

AY 'Yetiştirirler zorla oynatırlar...'

Karan tekrar ifade verecek

Metris'ten avukatı aracılığı ile bir açıklama yapan Ümit Karan, emniyette ve savcılıkta psikolojik baskı gördüğünü öne sürmüştü. Karan, 'Benimle alay edercesine bütün cevaplarıma gülüp geçtiler. Adalet bunun neresinde? Mahkemeye çıktığımda bu yaşananlardan sonra umudum kalmamıştı' demişti. Bu sözler üzerine Savcı Mehmet Berk, Karan'ı sorgulamak için yarın yeniden çağırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler