Aziz Yıldırım'ın son bombası

Aziz Yıldırım, şike operasyonunda görev alan herkesten şikayetçi oldu. Aziz Yıldırım, 179 sayfalık dilekçesinde komplo iddialarını 30 ayrı başlık altında sıraladı. Hakim, savcı ve polislerden şikayetçi olan Yıldırım, dilekçesinin başında 17-25 Aralık oper

Aziz Yıldırım'ın son bombası
Aziz Yıldırım, şike operasyonunda görev alan herkesten şikayetçi oldu. Aziz Yıldırım, 179 sayfalık dilekçesinde komplo iddialarını 30 ayrı başlık altında sıraladı.
 
Hakim, savcı ve polislerden şikayetçi olan Yıldırım, dilekçesinin başında 17-25 Aralık operasyonlarından sonra devlet içindeki paralel yapılanmanın ortaya çıktığının savundu. Aziz Yıldırım dilekçenin ikinci sayfasında şike savcısı Mehmet Berk’in sorgu sırasında kendisine “Bunlar basit operasyonlar. O kadar büyük bir soruşturmaya imza atacağız ki sizden çok büyük ve güçlü kişilerin alındığını göreceksiniz” dediğini ileri sürdü.
 
Aziz Yıldırım şike operasyonunun amacının Fenerbahçe ile dönemin Başbakanı olan Recep Tayip Erdoğan’ı karşı karşıya getirtmek olduğunu öne sürdü. Yıldırım’a göre "Operasyonlar daha önceden kurgulandı. Polisler tarafından o kurguya uygun şekilde yazılan senaryo önce fezlekeye sonra iddianameye ve en sonunda mahkeme kararına dönüştürüldü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler