Aziz Yıldırım'ın o iddiasına cevap!

Gaziantepsporlu futbolcu, “Göksel Gümüşdağ, Aziz Yıldırım ve F.Bahçe aleyhine yazılı itirafta bulunması karşılığında lisans alacağı” yönündeki iddialara tepki gösterdi.Günlerden bu yana kulaktan kulağa yayılan dedikodu Aziz Yıldırım’ın açıklamalarıyla gün

Aziz Yıldırım'ın o iddiasına cevap!

Gaziantepsporlu futbolcu, “Göksel Gümüşdağ, Aziz Yıldırım ve F.Bahçe aleyhine yazılı itirafta bulunması karşılığında lisans alacağı” yönündeki iddialara tepki gösterdi.

Günlerden bu yana kulaktan kulağa yayılan dedikodu Aziz Yıldırım’ın açıklamalarıyla gün ışığına çıktı:

- Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl, İbrahim Akın’ı lisansını alması için Mehmet Ali Aydınlar’a götürdü. Aydınlar o görüşmede İbrahim Akın’dan Göksel Gümüşdağ, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe aleyhine ilgili yazılı itiraflarda bulunmasını ve bunu imzalamasını istedi. Bu itirafın karşılığında da ona lisansını vereceğini söyledi.

Bu iddia spor camiasında konuşuluyor ama dile getirilmiyordu. Aziz Yıldırım’ın konuşana kadar. Yıldırım’ın bu iddiasını Akın ve Aydınlar’a sorduk.

İBRAHİM AKIN
Her hareketime dikkat ediyorum

- “Ben hayatım boyunca Futbol Federasyonu Başkanlığı yapmış Mehmet Ali Aydınlar’ı ne gördüm ne de tanırım. Bırakın konuşmayı, bir kere bile göz göze gelmedim. Beni yolda görse tanımaz. Çok ayıp.

Şu an devam eden bir soruşturma var. Bu ülkede herkes adalete inansın ve güvensin. Allah bana sabır vermiş çok şükür sabrediyorum. Gaziantepspor’a transfer olduğum günden bu yana en ufak hareketime dikkat ediyorum.”

M. ALİ AYDINLAR
Sadece gazete ve televizyondan

- Sadece İbrahim Akın’ı değil, şike iddianamesinde ismi geçen bir futbolcuyu ne gördüm ne konuştum ne de bir araya geldim. Sadece gazete ve televizyonlarda gördüm.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor