Aziz Yıldırım'ın kızından isteği!

Hande Gamgam da babasına bu haftaki görüş gününe kızını Metris'e getirme sözünü verdi.F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'ndeki şartlara uyum sağlamaya çalışıyor. Yıldırım'ın sağlık durumunun da iyiye doğru gittiği bildirildi.

Aziz Yıldırım'ın kızından isteği!

Hande Gamgam da babasına bu haftaki görüş gününe kızını Metris'e getirme sözünü verdi.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'ndeki şartlara uyum sağlamaya çalışıyor. Yıldırım'ın sağlık durumunun da iyiye doğru gittiği bildirildi. F.Bahçe Başkanı'nın revirdeki koğuşuna yavaş yavaş da olsa alışmaya başlaması ile birlikte şeker ve tansiyonu son iki gündür normale döndü. Şeker hastası olan Yıldırım, özel bir diyetle beslenmek zorunda. Bu yüzden de kantinden diyet yiyecekler alıyor. Cezaevi şartları, sağlığı neyse de Başkan Yıldırım, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nde en çok torunu Ada'nın hasretini çekiyor. Akşam'dan Ercan Öztürk'ün haberine göre, Aziz Yıldırım'ın kızı Hande Gamgam'ın son ziyaretinde torununu sorduğu, 'Bana Ada'yı getir' dediği bildirildi.

Hande Gamgam'ın da babasına bu haftaki görüş gününe kızını getireceği sözünü verdiği öğrenildi. Yıldırım ve şike soruşturması kapsamında Metris'te tutuklu bulunan diğer spor adamlarının cezaevindeki görüş günleri de belli oldu. Yıldırım'ın kaldığı revir koğuşunun görüş günü cuma olarak tespit edildi. F.Bahçe Başkan'ı Aziz Yıldırım'ın birinci dereceden yakınları cuma günü 09:00 ile 10:00 saatleri arasında ziyarete katılabiliyor. Bu cuma Ada'nın dedesini görmeye gitmesi bekleniyor.

GÖRÜŞME 1 SAAT!

Serdal Adalı ile Tayfur Havutçu'nun kaldığı A-6 koğuşuyla, F.Bahçeli yöneticilerin kaldığı A-7 koğuşunun görüş günü ise perşembe. Bir saat sürecek görüş 14:00 ile 15:00 arasında. Futbolcuların kaldığı A-17 koğuşunun görüş günü ise perşembe 09:00 ile 10:00 arasında düzenlendi.

RAKİPLER ZARAR VEREBİLİR

Şike soruşturması sanıklarının diğer tutuklu ve hükümlülerle görüşmeleri sakıncalı bulundu. Rakip takım taraftarlarının zarar verebileceğini düşünen cezaevi yönetimi şike soruşturması tutuklularını diğer mahkumlardan uzak tutuyor.

TELEFON HAKKI PAZAR GÜNÜ

Metris Cezaevi'ndeki tutukluların haftada bir gün telefon etme hakkı var. Tutuklular, eşları, çocukları, torunları, anne-babaları, büyükanne ve büyükbabalarını telefonla arayabiliyor. A-6, A-7 ve A-17 koğuşlarında kalan şike soruşturması tutuklularının telefonla görüşme günleri pazar öğleden önce. Başkan Aziz Yıldırım'ın kaldığı revirde ise pazar gününü öğleden sonra telefonla görüşmesine izin veriliyor.

HAVALANDIRMA 4 METREKARE

Futbol dünyasının ünlü isimlerinin tutuklu bulunduğu Metris'te koğuşlar iki katlı. 12 kişilik koğuşların üst katlarında yataklar bulunuyor. Alt katlarda ise iki tuvalet, bir banyo ve büyük dinlenme odaları yer alıyor. 60 metrekarelik koğuşların dört metrekare de bahçesi bulunuyor. Cezaevi yönetiminin belirlediği saatlerde tutuklular 4 metrekarelik bahçede spor ve yürüyüş yapabiliyor.

ADALI-ODYAKMAZ KLİMA TAKTIRIYOR

Başkan Aziz Yıldırım'ın kaldığı koğuşuna klima taktırması üzerine Beşiktaş'ın istifa eden asbaşkanı Serdal Adalı ile Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz da odalarına klima taktırmak için cezaevi yönetiminden izin aldı. Pazartesi günü Adalı ve Odyakmaz'ın koğuşlarına klima monte edilecek. Cezaevi yönetimi, elektrik faturalarını tutukluların karşılaması şartıyla, koğuşlara beyaz eşya getirilmesine izin veriyor.

TUTUKLULAR 24 SAAT KAYIT ALTINDA
Şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan kişilerin koğuşları 24 saat izleniyor. Banyo ve tuvalet dışındaki bütün bölümlerde kamera olduğu öğrenildi. Tutukluların 24 saati kameraya kaydediliyor.

KATMERLİ MUTLULUĞUN FOTOĞRAFI
Fenerbahçe dergisi Temmuz sayısında Başkan Aziz Yıldırım'ın canından çok sevdiği torunu Ada ile birlikte Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çektirdiği fotoğrafları yayınlamıştı. 'Katmerli mutluluk' başlığı atılan haberde şu ifadeler kullanılmıştı: 'Başkanımız kendisini kulüp binasında ziyarete gelen kızı Hande ve torunu Ada ile birlikte sahaya inerek keyif içinde vakit geçirdi, güzel havanın tadını çıkardı. Bu görüntülere baktığımızda; ağzımızdan çıkan ilk kelime mutluluk oldu. Öyle bir mutluluk ki; stres içinde geçen bir sezonun sonunda alınan başarıların verdiği gurur ve torun sevgisiyle harmanlanan katmerli mutluluk.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor