Aziz Yıldırım'ın kızı tatile uçtu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım şike soruşturmasından Metris Cezaevi'nde yatarken, büyük kızı Hande Gamgam, bayram tatili için İtalya'ya uçtu!EŞİYLE STRES ATMAYA GİTTİ Aziz Yıldırım'ın büyük kızı Hande Gamgam, aşırı strese dayanamadı! Babasının, 10 Temmu

Aziz Yıldırım'ın kızı tatile uçtu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım şike soruşturmasından Metris Cezaevi'nde yatarken, büyük kızı Hande Gamgam, bayram tatili için İtalya'ya uçtu!

EŞİYLE STRES ATMAYA GİTTİ

Aziz Yıldırım'ın büyük kızı Hande Gamgam, aşırı strese dayanamadı! Babasının, 10 Temmuz'da şike soruşturması kapsamında cezaevine konulmasıyla başlayan süreçte sıkıntılı günler yaşayan ve tüm yazı İstanbul'da geçiren Gamgam; kafa dinlemek ve stres atmak için önceki gün eşi Mehmet Gamgam'la, İtalya'nın yolunu tuttu.

YATLARINI GÖREMEDİLER

Atatürk Havalimanı'nda görüntülenen Gamgam çifti, tatil için Milano kentini seçti. Bir hafta İtalya'da kalacak olan çiftin, pazar günü İstanbul'a döneceği öğrenildi. Çift, yaz başı ultra lüks bir yat alıp denize indirmiş ama Aziz Yıldırım'ın yaşadığı olaylar nedeniyle ne teknelerini görebilmiş ne de tatile çıkabilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler