Aziz Yıldırım'ı neden vurmak istedi

AK Parti Kadıköy ilçe binası önündeki polis noktasından dün akşam saatlerinde bir polise ait otomatik silahı çaldığı belirlenen Okan Güler, köpek kulübesinde yakalanmıştı. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Rambo Okan, buradaki işlemlerinin ard

Aziz Yıldırım'ı neden vurmak istedi

AK Parti Kadıköy ilçe binası önündeki polis noktasından dün akşam saatlerinde bir polise ait otomatik silahı çaldığı belirlenen Okan Güler, köpek kulübesinde yakalanmıştı. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Rambo Okan, buradaki işlemlerinin ardından Kadıköy Adliyesi'ne sek edildi. Emniyetten çıkarıldığı sırada Yıldırım'ı istemediğini söyleyen Güler, "Sivas maçında Fenerium'da bana tokat attı." dedi. "Yakalanmasaydınız ne yapacaktınız?" sorusuna Güler, "Aziz Yıldırım'ı vuracaktım" cevabını verdi. FB-GS derbisi hatırlatılan Güler, "İnşalah Fener alır." dedi. Maçı seyredemeyeceği sorulan Rambo Okan, 'olsun' karşılığını verdi.

Önceki gün polis noktasındaki silahın kaybolması üzerine başlatılan araştırmada olayı Fenerbahçe taraftarı olan Okan Güler'in gerçekleştirdiği belirlenmişti. Alarma geçen Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Şükrü Saraçoğlu Stadı da dahil bir çok yeri aramıştı. Dün Güler'in Söğütlüçeşme'de bir apartmanın bahçesindeki köpek kulübesinde saklandığı belirlenmişti. Sokağa giriş ve çıkışlar kapatılırken özel harekat timleri ve bir ambulans da hazır bekletilmişti.

İkna çabaları sırasında Güler, Fenerbahçeli yönetici işadamı Ali Koç ile arkadaşı Osman Ekmekçi'nin çağrılmasını istemişti. Olay yerine gelen arkadaşı Ekmekçi ile polis, Güler'i teslim olmaya ikna etmişti.

Güler'in arkadaşı Osman Ekmekçi, "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a kızdığı için bunu yapmış. Ali Koç'u çok seviyor. Bu yüzden Ali Koç'un gelmesini istemiş." açıklamasını yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler