Aziz Yıldırım'ı dışarı attılar...

Fenerbahçe'nin Boluspor ile oynayacağı maç için Düzce Stadı'na giren Aziz Yıldırım, 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı görevden uzaklaştırılma kararı nedeniyle stattan çıkartıldı.Fenerbahçe'den ihraç edilen Recep Özcan'ın başkan Aziz Yıldırım'a karşı ba

Aziz Yıldırım'ı dışarı attılar...

Fenerbahçe'nin Boluspor ile oynayacağı maç için Düzce Stadı'na giren Aziz Yıldırım, 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı görevden uzaklaştırılma kararı nedeniyle stattan çıkartıldı.

Fenerbahçe'den ihraç edilen Recep Özcan'ın başkan Aziz Yıldırım'a karşı başlattığı hukuk savaşı devam ediyor. Özcan, Fenerbahçe'nin Boluspor ile oynanacak maç öncesinde Düzce Valiliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne gönderdiği bir yazıyla İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı kararı hatırlatarak başkan Aziz Yıldırım, asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun bugünkü maçı protokol tribününden izleme haklarının bulunmadığını belirterek girişlerinin engellenmesi için gereken önlemlerin alınmasını istemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler