Aziz Yıldırım'ı CHP mi kurtaracak?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, şike operasyonuna ilişkin görüşlerini verdiği ropörtajda değerlendirdi:UEFA'NIN KILAVUZU KARGA... UEFA'ya Fenerbahçe'yle ilgili belgeleri verdiği söylenen Talip Doğan Karlıbel adlı kişinin, partimizle ilgili iddia

Aziz Yıldırım'ı CHP mi kurtaracak?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, şike operasyonuna ilişkin görüşlerini verdiği ropörtajda değerlendirdi:

UEFA'NIN KILAVUZU KARGA...
UEFA'ya Fenerbahçe'yle ilgili belgeleri verdiği söylenen Talip Doğan Karlıbel adlı kişinin, partimizle ilgili iddiaları da olmuş, bu yalanları Alman makamlarınca da belgelenmişti. Dolandırıcılıktan sabıkalı biridir. UEFA'nın kılavuzu karga olursa, sonrası nereye varır; kestirmek güç.

FENERBAHÇE İKİ TEHDİDİN KURBANI
Şike olayı bugün keşfedilmiş bir olay değildir. Özellikle de teşvik primi, sadece Türkiye'de değil, neredeyse dünyanın pek çok yerinde gazetelerde, televizyonlarda konuşulan, adeta bir kültürdür.

Bana göre Fenerbahçe iki şeye kurban edilmiştir. Birincisi, devletin elindeki istihbarat bilgilerine göre, iktidar terörün her an harekete geçebileceğini biliyordu. İkincisiyse çemberi iktidara yaklaşan Deniz Feneri operasyonuydu. Kamuoyunun gündemini değiştirmek adına Fenerbahçe bu iki önemli gelişmeye kurban edildi.

TÜRKİYE AYAĞA KALKMALI
Şunu soruyorum: Ortada bir suç unsuru var. Yakalamışsınız, tespit etmişsiniz. Neden 5 maç ve ligin sonunu bekliyorsunuz? Aynı gün gereğini yapsaydınız, bugün ne Fenerbahçe tartışılacak ne Türk futbolu itibarsız hale gelecekti.

Bana göre bu bir çete anlayışıdır. Bu uygulamaya sadece Fenerbahçe taraftarlarının tepki göstermesi yetmez. Bütün futbolseverlerin tepki göstermesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor