Aziz Yıldırım'dan masallar!

UEFA’nın şikeden dolayı yeniden disiplin soruşturması açtığı Fenerbahçe’nin şikeden hüküm giymiş başkanı Aziz Yıldırım köşeye sıkışmışlığın verdiği panikle Trabzonspor’a saldırmaya devam ediyor.Yıldırım, Trabzonspor’u ve hakkında dava açılan eski Başkan S

Aziz Yıldırım'dan masallar!

UEFA’nın şikeden dolayı yeniden disiplin soruşturması açtığı Fenerbahçe’nin şikeden hüküm giymiş başkanı Aziz Yıldırım köşeye sıkışmışlığın verdiği panikle Trabzonspor’a saldırmaya devam ediyor.

Yıldırım, Trabzonspor’u ve hakkında dava açılan eski Başkan Sadri Şener’i hedef alarak yaptığı açıklamada;

 “Bazı rakip kulüp başkan adaylarının ve hatta UEFA Kurullarında görev yapan bir Federasyon Başkanının Trabzonspor’un ücretli avukatı olarak sahte makbuz düzenlediği yönündeki iddialar oldukça çarpıcı ve manidardır" dedi.

3 Temmuz’un  ise  siyasi bir dava olduğunu belirten ancak şikenin kanıtlarını unutan Yıldırım “Bu dava, Türkiye’ye ve Türkiye’nin tüm sosyal ve ekonomik bloklarına hakim olmak isteyen grup ve oluşumların kirli bir tezgahıdır.” İfadelerini kullandı

ŞİKECİNİN ŞAHİDİ BOZACI

Sabıka dosyası bir hayli kabarık olan ve şikeden hüküm giyen Fenerbahçe kongre üyesi Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın açıklamalarını kendisine destek olarak gören Yıldırım , Otyakmaz’ın iddialarının çok önemli olduğunu söyledi.

Otyakmaz’ın ortaya attığı ancak her nedense mahkemede söyleyemediği iddiaların gerçek olduğuna kendisini inandıran Yıldırım  “Özel Yetkili Mahkeme’nin verdiği kararda, ‘Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticileri, Trabzonspor’un teşvik eylemlerini engellemek için bir takım faaliyetlerde bulunmuştur’ tespiti yer almasına rağmen bu durum aynı mahkeme tarafından karara yansıtılmamasına karşın Sayın Otyakmaz’ın açıklamalarıyla artık sübuta ererek fiili bir durum haline gelmiştir. Kaldı ki, 3 Temmuz’dan fayda sağlamak isteyenler bu gelişmeler karşısında hiçbir açıklamada ve itirazda dahi bulunamamışlardır. “ ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım Trabzonspor’un iddialara itiraz etmediğini söylese de bilindiği gibi tüm iddialar hafta içerisinde hem Trabzonspor Kulübünden hem de eski Başkan Şener ve yöneticiler tarafından yalanlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor