Aziz Yıldırım"dan komik iddia

Sivasspor maçında mağlup olan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım öyle gülünç bir idda ortaya attıkı bu kadarına da pes dedirttiSivasspor maçında Sivaslı taraftarların “Aziz Yıldırım Şike yapsana “ şeklindeki tezahüratlarının ardından maçın bitiminde açıklam

Aziz Yıldırım"dan komik iddia

Sivasspor maçında mağlup olan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım öyle gülünç bir idda ortaya attıkı bu kadarına da pes dedirtti

Sivasspor maçında Sivaslı taraftarların “Aziz Yıldırım Şike yapsana “ şeklindeki tezahüratlarının ardından maçın bitiminde açıklama yapan ve  Şikeden ceza alan Yıldırım yine saçmaladı. Kendisi hariç tüm herkesi suçlayan Aziz Yıldırım Trabzonspor'ada açıklamalarında iftira atmaya devam etti.

Açıklamasının bir bölümünü aldığımız Yıldırım ,bu kez öyle abarttı ki Trabzonspor’u  Sivas'a 22 tır balık göndererek teşvik pirimi vermekle suçlarken yine   saçmaladı.

Şikeden ceza alan ve şikeci olduğu tescillenen Aziz Yıldırım Sivas'a yenildikleri maç sonrası basının karşısına çıktı ve komik iftiralarını sürdürdü.Aziz Yıldırım  Sivas’da 3 adet balıkcıya giderek Trabzon’dan 1 milyon liralık balık geldi ne diyorsunuz diye sormuş

Bakın Yıldırım Trabzonspor'u neyle suçladı "

Biz hiç kimseyi satın alınmadık. Sivasporlular kendilerine hakaret ediyorlar farkında değiller. Beşiktaş kulübü şikeyle suçlanıyor, camiaları bir şey söylemiyor.

Bugün Sivas'ta balıkçıya gittik. 3 tane balıkçı ile oturdum çay içtim. 1 milyonluk balık geldiğini söylüyorlar, ne diyorsunuz diye sordum. 'Biz Trabzon'dan balık almayız, Samsun'dan İstanbul'dan Ankara'dan alıyoruz' dediler. Mayıs 22'de 22 TIR balık oluyor. O gün  veya 1 hafta öncesinden 22 TIR balık gönderdiler Sivas'a"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler