Aziz Yıldırım'dan ilginç talep!

Şike soruşturmasında çok kritik bir eşik olan 14 Şubat'taki duruşma öncesi Başkan Aziz Yıldırım, avukatları aracılığı ile Metris Cezaevi yönetimine başvurup bilgisayar istedi. Bu talep kabul edilirse Yıldırım savunmasını laptoptan okuyup gerekirse düzeltm

Aziz Yıldırım'dan ilginç talep!

Şike soruşturmasında çok kritik bir eşik olan 14 Şubat'taki duruşma öncesi Başkan Aziz Yıldırım, avukatları aracılığı ile Metris Cezaevi yönetimine başvurup bilgisayar istedi. Bu talep kabul edilirse Yıldırım savunmasını laptoptan okuyup gerekirse düzeltmeler yapacak.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre bilgisayar, Yıldırım'ın federasyona göndereceği sportif savunma için de gerekiyor.

TFF, Yıldırım ve diğer tutuklulara birer ihbarname göndermiş, ekteki CD'ye bakarak savunma yapılmasını istemişti. Yıldırım'ın CD'ye bakıp savunmasını hazırlaması için de bilgisayar şart.

Ek savunma süresi verilen Başkan Aziz Yıldırım ile diğer tutuklular, bu süreyi son güne kadar kullanırsa Etik Kurulu raporu 27 Şubat'taki TFF'nin seçiminden sonraya kalacak.

Bu arada 16. Ağır Ceza Mahkemesi aralarında Başkan Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23 zanlının tutukluluk halinin kaldırılması talebini dün yine reddetti.

NAKLEN YAYINA İZİN YOK
F.Bahçe Yönetimi, duruşmayı izlemek için mahkemeye dilekçe verdi. G.Saray, Beşiktaş ve Trabzon kulüplerinden herhangi bir başvuru olmadı. TRT biri bayan toplam 3 spikeri iddianame okunması için görevlendirdi. Silivri Cezaevi yerleşkesi büyük salondaki duruşma saat 09.30'da başlayacak. Duruşmadan canlı yayın yok

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler