Aziz Yıldırım'a yakışan hareketler!

KIZ kardeşi Tijen Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın babası Şefik Şevki Yıldırım tarafından 2002 yılında öldürülen ve 'kadına yönelik şiddete karşı Fuşya Hareketi'ni başlatan Fütürist Astrolog Metin Sırma, önemli iddialarda bulundu. Sırm

Aziz Yıldırım'a yakışan hareketler!
KIZ kardeşi Tijen Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın babası Şefik Şevki Yıldırım tarafından 2002 yılında öldürülen ve 'kadına yönelik şiddete karşı Fuşya Hareketi'ni başlatan Fütürist Astrolog Metin Sırma, önemli iddialarda bulundu. Sırma, kız kardeşinin ölümünün ardından Şefik Şevki Yıldırım'ın 'deli raporu' aldığını ve 1 yıl sonra serbest kaldığını söyledi.
 
Yıldırım'ın babası Şevki Yıldırım'ın gazeteye verdiği asistan ilanıyla 23 yaşındaki kızkardeşinin işe başladığını ve 1996'da evlendiğini belirten Sırma, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz yaş farkı nedeniyle evlenmelerine razı olmadık. Öldürülmeden 3 hafta önce yanıma geldiğinde kolları başta olmak üzere vücudunun her yeri morluk içindeydi. Kocası telefonda ağlayınca o da evine döndü. Sonra da çocuğunun gözü önünde öldürüldü."
 
'GÖRMEYE GELMEDİ'
Kardeşinin ölümünden sonra yeğeni Ş.T.Y.'nin velâyetini anneannesinin aldığını söyleyen Sırma, bugün 14 yaşında olan çocuğun okul masraflarının, Aziz Yıldırım ile kardeşi Ali Yıldırım tarafından karşılandığını ifade etti. Sırma, halen oturdukları evin de Ş.T.Y.'nin üzerine devredilmesi gerektiğini ancak devredilmediğini anlattı. Yeğeninin doğuştan yüzde 40 zeka geriliği olmasına rağmen normal çocuklarla kolejde eğitim aldığını ifade eden Sırma, "Aziz Yıldırım, öz kardeşini bir gün olsun görmeye gelmedi. Şike davasında cezaevinden çıkınca geçmiş olsun ziyaretine gittik. Bizi kapıdan içeri sokmadılar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor