Aziz Yıldırım'a Tsliler'den dev tepki!

Yıldırım ve Taraftarımız Yumruk Yumruğa sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçağını bekleyen Aziz Yıldırım, karşılaştığı Trabzonspor'lu bir dernek başkanı ile yumruk yumruğa kavga etti. Haberinden sonra sosyal medya sarsıldı. İLGİLİ HABER İÇİN

Aziz Yıldırım'a Tsliler'den dev tepki!

Yıldırım ve Taraftarımız Yumruk Yumruğa sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçağını bekleyen Aziz Yıldırım, karşılaştığı Trabzonspor'lu bir dernek başkanı ile yumruk yumruğa kavga etti. Haberinden sonra sosyal medya sarsıldı. 

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ

'Aziz yıldırım'a yumruk atan abimizden ALLAH razı olsun :)' yorumlarıyla çığ gibi büyüyen tepkilerin bazıları şöyle;

Kıvırcık ‏aziz yıldırım her deplasmana gidecem demiş.trabzona bile.bugün TS taraftarıyla yumruk yumruğa kavga etmiş.30 bin kişi ve aziz yıldırım:)

Süleyman ‏+TS taraftarıyım Vicdanınız rahat mı? - Rahat + Şike yaptınız nasıl Vicdan bu? - (Küfürler,Yumruk sallamalar ...) Aziz Yıldırım,kaçamazsın!

 

tepki-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler