Aziz Yıldırım'a haddini bildirdim!

Trabzonspor Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a bugüne kadar yaptığı yanlışlardan dolayı haddini bildirdiğini söyledi.Trabzonspor’un 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Genel Kurul öncesi başkan adaylığını açıklayan

Aziz Yıldırım'a haddini bildirdim!

Trabzonspor Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a bugüne kadar yaptığı yanlışlardan dolayı haddini bildirdiğini söyledi.


Trabzonspor’un 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Genel Kurul öncesi başkan adaylığını açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu, beraberindeki Engin Kara ve Sebahattin Çakıroğlu ile birlikte Trabzonspor Divan Başkanı Ali Özbak’ı ziyaret etti.


Ziyarette konuşan Hacıosmanoğlu, kurumsal olarak hiçbir kulüp ile sıkıntıları olmadığını belirterek "Ben Fenerbahçe Başkanı’na bugüne kadar yaptığı bütün yanlışlardan dolayı haddini bildirmişimdir. Fenerbahçe stadına gittiği zaman Aziz Yıldırım tribünde benden daha yalnızdır. Bizim derdimiz kulüplerle değil, Türk futbolunun namuslu paydaşlarıyla değil. Türk futbolunu hegomanyası altına alan hem hırsızlıkta, hem ahlaksızlıkta Türkiye number one olan bir şahsın, söylemleri toplumu iride eden bir şahsın, Türk futbolunun dışına çıkması lazım. Namuslu ve ahlaklı Türk futbolu istiyorsak ve futbolu kirletenlere karşı mücadele etmek zorundayız” dedi.


Tüm futbol kulüplerinin güzide kulüpler olduğunu kaydeden Hacıosmanoğlu, “Anadolu takımlarını yanımıza almamız gerekiyor. Elbette tüm kulüpler bizim güzide kulüplerimizdir. Bizim kulüplerin kurumsal yapısına hiçbir sözümüz yok hiçbir zamanda olmaz. Onlarla ilişkisi hat safhaya çıkarmamız lazım. Ama kim Türk futbolunu kirletiyorsa hakkına razı olmayıp da insanların hakkını yiyorsa biz Trabzon’lu duruşuyla onların karşısından olmalıyız. Bizim kişisel sorunumuz hiç kimseyle yok, olmamalıdır. Tabi ki biz ikinci başkan iken yapmış olduğumuz eylemleri Trabzonspor Başkanı olduğumuz zamanda yapmamız söz konusu değil. Elbette ki Trabzonspor Başkanı’nın, Başkan olduğu zamanki duruşu o kuruma, o koltuğa yakışır şekilde olacak. Ama bu demek değildir ki, bu insanlara yanlış yaptıkların haddini bildirecek yöneticilerimiz olmayacak mı? Elbette ki bizim yaptığımız görevleri bizim yönetimimizde de bizden daha iyi yapacak. Onlara yanlış yaptığı sürece haddini bildirecek ahlaklı olmaya temiz Türk futboluna hizmet etmeye nasıl yönlendirilmesi gerekiyorsa o konuda ilham kaynağı olacak arkadaşlarımız yönetimde olacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler