Aziz Yıldırım'a ceza geliyor!

Karşılaşmanın devre arasında soyunma odası koridorunda hakem Hüseyin Göçek’e“Penaltıları görmüyor musun? Vicdanın rahat mı? Emeğimizi çalıyorsun” şeklinde bağıran ve ayrıca maçın son dakikalarını saha kenarından izleyen Aziz Yıldırım’ın Profesyonel Futbol

Aziz Yıldırım'a ceza geliyor!

Karşılaşmanın devre arasında soyunma odası koridorunda hakem Hüseyin Göçek’e

“Penaltıları görmüyor musun? Vicdanın rahat mı? Emeğimizi çalıyorsun” şeklinde bağıran ve ayrıca maçın son dakikalarını saha kenarından izleyen Aziz Yıldırım’ın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na gönderileceği öğrenildi.

Hakem ve temsilci raporları doğrultusunda Yıldırım’a 15 gün hak mahrumiyeti cezası verileceği belirtildi. Bu arada Fenerbahçe de Profesyonel Disiplin Kurulu’na gönderilecek. Sahaya çok sayıda yabancı madde atılması nedeni ile Sarı-Lacivertli ekibe 50 bin TL. para cezası geleceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler