Aziz Yıldırım yine çıkamadı

Futbolda şike iddialarına ilişkin İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuklu sanıkların ek savunmaları ve taleplerin alınması ile devam edildi. Taleplere ilişkin görüşü sorulan Cumhuriyet Savcısı Ufuk Ermertçan, tutuklu sanıkların tutuk

Aziz Yıldırım yine çıkamadı

Futbolda şike iddialarına ilişkin İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuklu sanıkların ek savunmaları ve taleplerin alınması ile devam edildi. Taleplere ilişkin görüşü sorulan Cumhuriyet Savcısı Ufuk Ermertçan, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verilmesini talep etti.

 

 

- Aziz Yıldırım'ın tahliye talebinin reddedilmesine "Kuvvetli suç şüphesi", "sanık beyanları" ve delillerin toplanmaması, suça ilişkin tanıkların dinlenmemesi ve mevcut delil durumu gerekçe gösterildi.

- AZİZ YILDIRIM, İLHAN EKŞİOĞLU VE OLGUN PEKER'İN ARALARINDA BULUNDUĞU DİĞER SANIKLARIN TAHLİYE TALEPLERİ MAHKEME HEYETİ TARAFINDAN REDDEDİLDİ...

- Abdulah Eker, Abdulah Karakuz, Talat Emre Koçak, Abdulah Başak, Hakan Karaahmet ve Selim Kımıl için tahliye kararı çıktı.

- "Futbolda Şike" davasında mahkeme heyeti, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve eski TFF Başkanı Mahmut Özgener'in de aralarında bulunduğu 21 kişinin, bir sonraki duruşmada tanık olarak dinlenilmesine karar verdi.

- Mahkeme TFF, Bucaspor ve Altayspor'un müdahlilik taleplerini kabul etti. Erman Toroğlu ve bir cumhuriyet savcısının talebini redddetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler