Aziz Yıldırım tahliye mi olacak?

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Aziz Yıldırım'ın tutukluluk süreciyle ilgili olarak, ''26 Mart'ta bir duruşması var, o duruşmada tutukluluk halinin kaldırılacağına ve yargılamaya öyle devam edileceğine inanıyorum'' dedi.Şirketi tarafından İ

Aziz Yıldırım tahliye mi olacak?

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Aziz Yıldırım'ın tutukluluk süreciyle ilgili olarak, ''26 Mart'ta bir duruşması var, o duruşmada tutukluluk halinin kaldırılacağına ve yargılamaya öyle devam edileceğine inanıyorum'' dedi.

Şirketi tarafından İskenderun Limanı'nda yapılan çalışmaları denetlemek üzere İskenderun'a gelen Özdemir, limandaki incelemelerinin ardından belediye başkanı Yusuf Civelek'i makamında ziyaret etti.

Burada gazetecilere Aziz Yıldırım'ın tutukluğuyla ilgili açıklamada bulunan Nihat Özdemir, ''26 Mart'ta bir duruşması var, o duruşmada tutukluluk halinin kaldırılacağına ve yargılamaya öyle devam edileceğine inanıyorum. Tabi netice olarak karar hepimizin saygı duyduğu, güvendiği yargıdadır.

Yargının verdiği karara hepimizin saygı duyması lazım. Ümidimiz serbest kalmasıdır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor