Aziz Yıldırım sıkıntı içinde!

Metris Cezaevi’nde revirde kalan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım yalnızlıktan sıkıldı... Cezaevi çalışanlarıyla sık sık sohbet eden Başkan Aziz Yıldırım, ‘Şu an tek isteğim bir an önce mahkemeye çıkmak’ dedi...Şike soruşturması kapsamında tut

Aziz Yıldırım sıkıntı içinde!

Metris Cezaevi’nde revirde kalan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım yalnızlıktan sıkıldı... Cezaevi çalışanlarıyla sık sık sohbet eden Başkan Aziz Yıldırım, ‘Şu an tek isteğim bir an önce mahkemeye çıkmak’ dedi...

Şike soruşturması kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevi’ne yollanan spor camiasının ileri gelenleriyle ilgili bilgiler gün ışığına çıkmaya başlarken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yalnızlıktan yakındı.

Edinilen bilgilere göre, Metris’te tek başına kalan Yıldırım’ın, sağlık sorunları nedeniyle revir bölümünde 8 kişilik bir odaya yerleştirildi. Başkan’ın kalacağı bölümde de küçük çaplı inşaatların sürüyor ve ve tuvaletin elden geçirilmesi için 3 işçinin aralıksız çalışıyor.

Çalışanlarla çay içiyor

Başkan Aziz Yıldırım’ın özellikle yalnızlıktan şikayetçi olduğu ve cezaevi çalışanlarını sık sık odasına davet ediyor. Yıldırım’ın, konuşacak kimse bulamadığı için sıkıldığı, çalışanlarla sohbet olanağını kaçırmadığı ve oldukça üzgün olduğu belirtildi. Başkan kendisini odasında ziyarete gelenlere elleriyle çay servisi yaptı ve “Bu olaylardan önce siyasiler dahil beni neredeyse bütün Türkiye arar, hatırımı sorar, Fenerbahçe konusunda bilgi alırlardı. Şu anda tek isteğim bir an önce mahkemeye çıkmak” diye konuştu.

Ayda bir gün açık görüş

Cezaevinde sağlık kontrolleri sırasında sadece efsane futbolcu Cemil Turan ile temas kurabilen Başkan Aziz Yıldırım’ın, yakınlarıyla yasalar çerçevesinde ayda 1 gün açık, haftada 1 gün de kapalı görüşte bir araya gelecek. Aziz Yıldırım’ın haftada 10 dakika telefonla görüşme hakkı da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor