Aziz Yıldırım, Özak'ı güldürdü

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ödül aldığı programda Bakan Faruk Nafiz Özak'ın uzun konuştuğunu belirterek, "Sayın bakanımdan sonra burada konuşmak zor. 1 saate yakın konuştunuz sayın bakanım." şeklindeki sözleri katılımcıları güldürdü. Okan Üni

Aziz Yıldırım, Özak'ı güldürdü

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ödül aldığı programda Bakan Faruk Nafiz Özak'ın uzun konuştuğunu belirterek, "Sayın bakanımdan sonra burada konuşmak zor. 1 saate yakın konuştunuz sayın bakanım." şeklindeki sözleri katılımcıları güldürdü.

 

Okan Üniversitesi'nin düzenlediği '2010 Yılı Spor Ödülleri' töreninde 'spora hizmet' ödülünü alan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kendisini ödüle layık görenlere teşekkür etti. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'tan sonra kürsüye gelen Yıldırım'ın, "Sayın bakanımdan sonra burada konuşmak zor. Çünkü sayın bakanım samimi ifadeleriyle bizlere hitap etti. -1 saate yakın konuştunuz sayın bakanım- Ama mutlu olduk. Aslında onur ve hizmet ödülünün size verilmesini arzu ederdik." sözleri katılımcıları güldürdü.

 

Dört yıl önce bir programda 'yılın spor adamı ödülü' aldığını hatırlatan Yıldırım, "O gün 'keşke başkan ya da spor adamı olarak değil, yaptığım hizmetlerden dolayı bana bu ödülü verseydiniz' demiştim. Bugün o ödülü almak için buraya geldim. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu spor adamlarıyla beraber burada oluruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor