Aziz Yıldırım, O.... Çocuğu dedi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın dün Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kavga ettiği Trabzonspor taraftarı İbrahim Tüfekçi, olayı anlattı...-İbrahim Bey, öncelikle geçmiş olsun mu diyelim size?Bizim Trabzon’da kavga edene, İstanbul’da ise dayak yiyene ‘geçmi

Aziz Yıldırım, O.... Çocuğu dedi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın dün Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kavga ettiği Trabzonspor taraftarı İbrahim Tüfekçi, olayı anlattı...

-İbrahim Bey, öncelikle geçmiş olsun mu diyelim size?

Bizim Trabzon’da kavga edene, İstanbul’da ise dayak yiyene ‘geçmiş olsun’ derler. Çok şükür biz dayak yemedik.

TUTTULAR, BİR DAHA SALDIRDI

-Aziz Yıldırım’la karşılaşmanız nasıl oldu, olayı anlatır mısınız?

Dün saat 11.00 sularında Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaydım. Kafeteryada Aziz Yıldırım’ı gördüm. Yanında 7-8 kişiyle oturuyordu. Yanına gittim, “Adım İbrahim Tüfekçi. Trabzonspor taraftarıyım. Vicdanınız rahat mı?” dedim. Bana, “Çok rahatım” cevabını verdi. Bu sefer ben, “Şike yaptınız, utanmadınız mı?” diye sordum. Bana, “O…. çocuğu” dedi ve ceketini çıkarıp yumruk attı. Yanındakilerden bazıları onu tutmaya çalıştı ama O, bir daha saldırdı. Bu arada yanındakilerden 2-3 kişi daha bana saldı.

BÜYÜKLERİMİZİN SÖYLEYEMEDİĞİNİ SÖYLEDİM

-Şu anda ne hissediyorsunuz?

Ben, Aziz Yıldırım’a hiçbir şekilde terbiyesizlik yapmadım, kötü bir söz söylemedim. Sadece “Şike yaptınız, utanmadınız mı? Vicdanınız rahat mı?” diye sordum. Bir Trabzonlu futbolseverler olarak bunları söyleyemez miyim? Ben Trabzonspor büyüklerinin söyleyemediği bir sözü söyledim. Bunu söylemek zorundaydım.

-Aziz Yıldırım’la tekrar karşılaşsanız yine aynı sözleri söyler misiniz?

Ben Trabzon’a Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan gidip geliyorum. Bir daha karşılaşmamız tabii ki mümkün ama. Aynı sözleri ona tekrar söylemem. Çünkü eğer böyle bir şeyi yaparsam, art niyetli davranmış olurum. Ben öyle bir insan değilim.

TRABZONSPORLULAR BANA BÜYÜK DESTEK VERİYOR

-Olayın medyaya yansımasının ardından nasıl tepkiler aldınız?

- Olaydan sonra twitter’ımı, Facebook sayfamı kapatmadım. Çünkü benim çekinecek bir şeyim yok. Fenerbahçeliler’den ömrü hayatımda görmediğim küfür ve hakaretler alıyorum. Trabzonsporlular ise sağolsunlar, bana çok büyük destek veriyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler