Aziz Yıldırım kurtuluyor mu?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ergenekon ve Balyoz davası gibi özel yetki mahkemelerde görülen davalar ile ilgili çalışma yapması için Adalet Bakanı’na talimat vermesi Aziz Yıldırım’a yarayacak. İktidar ve cemaat kavgasında Başbakan Erdoğan’ın istediği

Aziz Yıldırım kurtuluyor mu?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ergenekon ve Balyoz davası gibi özel yetki mahkemelerde görülen davalar ile ilgili çalışma yapması için Adalet Bakanı’na talimat vermesi Aziz Yıldırım’a yarayacak. İktidar ve cemaat kavgasında Başbakan Erdoğan’ın istediği düzenlemenin yapılması halinde şike davasındada yeniden yargılama yapacak ve buda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldrım’ın işine yaraycak.

Daha önce 6 yıl 3 ay ceza alan Aziz Yıldırım’ın Yargıtay’dan çıkacak kararı beklerken düzemleme yapılması halinde Aziz Yıldırım’a da af yolu gözüküyor. Trabzonspor’un şampiyonluğunu şike ile çalan ve 1 yıla yakın cezaevinde yatan Aziz Yıdlrıım’ın Yargıtay yıl sonuna kadar cezayı açıklarız demesine rağmen açıklamamasıda Aziz Yıldırım için bir şans oldu.

17 Aralık’ta yapılan operasyonda Başbakan Erdoğan’ın baş danışmanı ve Ankara milletvekili Yalçın Akdoğan’ın “ Bu çeteler milli ordumuza kumpas kurdu” şeklinde yaptığı açıklamladan sonra Başbakan Erdoğan Adalet Bakanına talimat vererek yeniden yargılama için düzenleme yapılmasını istedi. 6 yıl 3 aylık hapis cezası bulunan Aziz Yıldırım’ın avukatlarıda bu açıklama üzerine yeniden yargılama başvurusu yaptı. Eğer yasal düzenleme yapılırsa Aziz Yıldrım’a da gizli af yolu gözüküyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor