Aziz Yıldırım köşeye sıkıştı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a bir darbe daha... Mahkeme kararıyla Fenerbahçe Kongre Üyeliği'ne geri döndürülen ancak 26 Temmuz'daki Divan Toplantısı'nda yaka paça dışarı atılan Avukat Kerim Kerimoğlu Başkan Aziz Yıldırım'a dava açıyor. Divan Kurulu T

Aziz Yıldırım köşeye sıkıştı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a bir darbe daha... Mahkeme kararıyla Fenerbahçe Kongre Üyeliği'ne geri döndürülen ancak 26 Temmuz'daki Divan Toplantısı'nda yaka paça dışarı atılan Avukat Kerim Kerimoğlu Başkan Aziz Yıldırım'a dava açıyor.
 
Divan Kurulu Toplantısı'nı her üye gibi takip etmeye gittiğini söyleyen Kerim Kerimoğlu  Tansu Sarı'ya yaptığı açıklamada "Mahkeme kararına karşın Aziz Yıldırım ve arkadaşları hukuk kurallarını tanımıyorlar. Hoş olmayan olaylar yaşadık ve dışarı atıldım. Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Fenerbahçe Kulübü ve Fenerbahçe Disiplin Kurulu hakkında maddi ve manevi tazminat davası açacağım. 5 Eylül'de sona erecek olan Adli Tatil'in bitmesini bekliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor