Aziz Yıldırım kaçtı mı?

Futboldaki şike davasında aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu 9’u tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 17. duruşması Çağlayan Adliyesi'nde görülüyor.'Futbolda şike' iddiaları üzerine açılan davanın 16. duruşması bug

Aziz Yıldırım kaçtı mı?

Futboldaki şike davasında aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu 9’u tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 17. duruşması Çağlayan Adliyesi'nde görülüyor.

'Futbolda şike' iddiaları üzerine açılan davanın 16. duruşması bugün Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde görüldü.Dünkü  duruşmada hazır bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugünkü (30 Mayıs 2012) duruşmaya katılamayacağı bildirildi.

AVUKATIN ACIKLAMALARI İNANDIRICI BULUNMADI

Yıldırım'ın avukatı Şeref Dede’nin başkan Başkan Aziz Yıldırım'ın pankreasla ilgili tahlillerindeki değerlerinin yüksek çıkması nedeniyle bu günkü duruşmaya katılmayacağı yönündeki açıklaması inandırıcı bulunmadı. Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın bu günkü duruşmaya sağlık sorunlarını gerekçe göstererek katılmaması çeşitli iddialarında ortaya atılmasına neden oldu. Yıldırım'ın capraz sorgulaması yarın (31 Mayıs 2012) de yapılacak

TRABZONSPORLULAR SORU SORACAKTI

Dün Trabzonsporlulara sorular soran Fenerbahçe’nin tutuklu başkanı A.Yıldırım’ın yarın ( 31 mayıs2012 ) kendisine sorulacak kaçmak için böyle bir yönteme başvurduğu iddia edildi

Başkan Yıldırım’ın sorgulamada davaya müdahil olan Trabzonsporlu yetkililerin sorularına muhatap olmamak için böyle bir yönteme başvurduğu iddia edilirken Yıldırım'ın yarın yapılacak olan çapraz sorgulamada mahkeme de mi hastahanede mi olacağı şimdilik bilinmiyor.

Dün başkan Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar’a çeşitli sorular soran ve şamar gibi cevaplar alan Yıldırım’ın ani rahatsızlığı ise kamuouyu tarafından fazla inandırıcı bulunmadı

YILDIRIM NEDEN YOK

Başkan Aziz Yıldırım’ın bu günkü duruşmaya sağlık sebeplerini gerekçe göstererek  katılmamasına tepkiler sürerken Yıldırım’ın Cuma günü yapalacak olan çapraz sorgulamasında yer alıp alamayacağı ise şimdilik netleşmedi.

Konu ile ilgili olarak haber61 net’e bir çok iddia gelirken Şike süresince her türlü ayak oyununa başvuran sarı lacivertlilerin son oyununu bozulup bozulmayacağı ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler