Aziz Yıldırım istifa etti mi?

Kulüp başkanları, geçtiğimiz haftalarda Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinden yapılan açıklamalarla oluşan gergin ortamda bir araya gelirken, toplantıya teknik direktör Bernd Schuster'in istifasını görüşen Beşiktaş Kulübü'nün yanı

Aziz Yıldırım istifa etti mi?

Kulüp başkanları, geçtiğimiz haftalarda Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinden yapılan açıklamalarla oluşan gergin ortamda bir araya gelirken, toplantıya teknik direktör Bernd Schuster'in istifasını görüşen Beşiktaş Kulübü'nün yanı sıra Trabzonspor, Galatasaray ve Ankaragücü başkanları katılmadı. 

Kulüpler Birliği Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ toplantı sonrası yaptığı açıklamada "Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetimi görevine devam etmektedir" dedi.

Gümüşdağ son dönemde gerilimin artmasının da yanlış olduğunu belirtti.

Gümüşdağ Beşiktaş Başkanı Yıldırım demirören ile konuştuğunu ve Schuster'in istifasından dolayı toplantıya gelmediğini belirtirken; Sadri Şener'in de toplantıya katılmayacağını açıkladığını dile getirdi.

Kulüpler Birliği Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın açıklamalarına da tepki göstererek "Sarvan haddini aşmıştır. TFF sağduyu çağrısı yaptı. Bu çağrıya destek olmak için Oğuz Sarvan hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor