Aziz Yıldırım ile Halil Ünal kavga etti

 Futbol dünyasına yakınlığı ile bilinen Yüksel Çağlar'ın yaklaşık 10 gün önce Bodrum'da verdiği özel davette Fener başkanı ile kankası Eskişehirspor başkanı  Halil Ünal kavga etti.Eskişehir ve Kulüpler Birliği Başkanı Halil Ünal'ın da  teknik direktör Ers

Aziz Yıldırım ile Halil Ünal kavga etti

 Futbol dünyasına yakınlığı ile bilinen Yüksel Çağlar'ın yaklaşık 10 gün önce Bodrum'da verdiği özel davette Fener başkanı ile kankası Eskişehirspor başkanı  Halil Ünal kavga etti.

Eskişehir ve Kulüpler Birliği Başkanı Halil Ünal'ın da  teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte  katıldığı yemekte kavga çıktı. Ünal’ın F.Bahçe’nin kadrosunda düşünmediği ve almak istedikleri Özgür Çek’le ilgili olarak sözleri kavganın fitilini ateşledi

Es-Es Başkanı transferin planladıkları rakamlardan daha yükseğe çıkması nedeniyle Aziz Yıldırım’a tepki gösterdi. Halil Ünal, Ersun Yanal’ın Aziz Yıldırım’ın yanına oturmasına ve ikilinin aralarında konuşmasına da bozuldu.

 

"BEN SENİ TANIYORUM"

 

Ersun Yanal ile Rıdvan Dilmen’in sigara içmek için dışarı çıktığı ve promil düzeyinin yükseldiği 02.00-03.00 sularında ise Eskişehir Başkanı, “Sen benim hocamı ayartmaya mı çalışıyorsun?” diyerek Aziz Yıldırım’a adeta patladı. Başta alttan alan ve böyle bir durum olmadığını anlatmaya çalışan F.Bahçe Başkanı da iş uzayınca “Ben başkan olduğum sürece Ersun bu takımda çalışamaz” diyerek sert çıktı. Ancak bu yanıta rağmen sakinleşmeyen Ünal “Hayır! Sen onu istiyorsun. Ben seni tanıyorum” sözleriyle karşılık verince ise kavga çıktı.

 

KÜFÜRLEŞTİLER

 

Karşılıklı küfürleşmelerin ardından masalar devrilirken, ikiliyi aralarında oturan İhsan Kalkavan ayırdı, gecenin ev sahibi Yüksel Çağlar da ortamı sakinleştirdi. Kavgadan sonra Eskişehir Başkanı Halil Ünal mekandan ayrıldı, hocası Ersun Yanal oturmaya devam etti. Güzel başlayan futbol gecesi tartışmaların gölgesinde sabah 05.00 sularında son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler