Aziz Yıldırım her an...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlarından Abdullah Kaya kan kaybeden Aziz Yıldırım için ameliyat yapılabileceğini söyledi.Avukatlarından Abdullah Kaya, vücudunun bir yerinden kan kaybeden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a bunun nedenini ortaya ç

Aziz Yıldırım her an...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlarından Abdullah Kaya kan kaybeden Aziz Yıldırım için ameliyat yapılabileceğini söyledi.

Avukatlarından Abdullah Kaya, vücudunun bir yerinden kan kaybeden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a bunun nedenini ortaya çıkarmak için operasyon yapılmasını beklediklerini söyledi. Tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’nde rahatsızlanarak 4 gün önce Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Aziz Yıldırım’a küçük bir operasyon yapılmasının söz konusu olduğu açıklandı. Yıldırım’ın avukatı Abdullah Kaya, İstanbul Adliyesi’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, müvekkilinin hastaneye göğüs ağrısı şikayetiyle kaldırıldığını, dilaltı hapı kullandığını ve EKG’sinin çekildiğini kaydetti.

Yıldırım’ın şekerindeki düzensizliğin devam ettiğini belirten Kaya, “Vücudun bir yerinden kan kaybediyor, bunun anlaşılması için salı ya da çarşamba günü operasyon olacak. Hemoglobin değerleri düşük. Böbrekte kist var. Bununla ilgili operasyona kendisi ve hastane yönetimi karar verecek. 12’ye 9 santimetre bir kitle var, bu kitle bir litre su ihtiva ediyor. Anjiyo’dan sonra 48 saat dinlenmesi gerekiyordu. Ancak bunu yapamadığı için bacağında rahatsızlık oluştu ve sekerek yürümeye başladı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor