Aziz Yıldırım hakkında suçlama

 Şike davasında hakkında yakalama kararı çıkarıldıktan sonra mahkemeye ifade veren sanık menajer Metin Korkmaz'ın, Mehmet Topuz'un transferinde 10 milyon Euro'ya çıkan transfer ücreti nedeniyle Aziz Yıldırım'ın kendisine kızdığını belirtti.Korkmaz'ın "Azi

Aziz Yıldırım hakkında  suçlama

 

Şike davasında hakkında yakalama kararı çıkarıldıktan sonra mahkemeye ifade veren sanık menajer Metin Korkmaz'ın, Mehmet Topuz'un transferinde 10 milyon Euro'ya çıkan transfer ücreti nedeniyle Aziz Yıldırım'ın kendisine kızdığını belirtti.

Korkmaz'ın "Aziz Yıldırım bana, menajerliği adam gibi yapacaksınız. Ben de bu ülkede olduğum sürece size menajerlik yaptırmayacağım" dye ifade verdiği öğrenildi. Öte yandan mahkemeye tanık sıfatıyla ifade veren TFF eski Başkanvekili Lutfi Arıboğan da 'menajerlik sınavı sorularının sanık Olgun Peker'e verilmesi olayı hakkında bilgisi olmadığını belirtti.

İki hafta önce ifadesi alınan ve serbest bırakılan menajer Metin Kormaz'ın, ifadesinde Aziz Yıldırım'ın kendisini tehdit ettiğine ilişkin bilgiler verdiği ortaya çıktı. 10 Mayıs'da Şike davasının görüldüğü İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ifade veren menajer Korkmaz, Futbolcu Mehmet Topuz transferi nedeniyle Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile sorun yaşadığını belirtti.

"SİZE MENAJERLİK YAPTIRMAYACAĞIM"

Mehmet Topuz'un transferinde 10 milyon Euro'ya çıkan transfer ücreti nedeniyle Aziz Yıldırım'ın kendisine kızdığını belirten Korkmaz, "Aziz Yıldırım bana, menajerliği adam gibi yapacaksınız. Ben de bu ülkede olduğum sürece size menajerlik yaptırmayacağım. Daha sonra da kendisi federasyon üzerinde baskı kurarak eskiden şirket üzerinden yapabildiğimiz menajerliğimizi, federasyonun da şirket yoluyla menajerlik yapılamayacağı üzerine bir karar alması sebebiyle yapamamaya başladık. Hatta Fenerbahçe Kulübü'nden herhangi bir kimse Aziz Yıldırım'ın bana kızması sebebiyle benimle görüşmeye çekiniyordu" dedi.

"SEZER ÖZTÜRK'Ü BEN ENGELLEDİM"

Korkmaz ifadesinde, Fenerbahçe- Eskişehirspor maçı öncesi, o zaman Eskişehirspor'da oynayan Sezer Öztürk ile Fenerbahçeli bazı isimlerin transfer görüşmesi yapmak istediğini, ancak kendisinin maçtan önce bu görüşmenin yapılmasına karşı çıkarak engellediğini söyledi.

ARIBOĞAN: SINAV SORULARININ ÇALINMASI İLE İLGİLİ NET BİR BİLGİM YOK

Korkmaz'ın ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski Başkanvekili Lutfi Arıboğan da tanık sıfatıyla ifade verdi. Menajerlik sınavı sorularının sanık Olgun Peker'e verilmesi olayı hakkında bilgisi olmadığını belirten Arıboğan, " Bu konu ile ilgili net bir bilgim yok ancak menajerlik sınavı yapıldıktan sonra sorulara verilen cevapların ve yanlışların aynı olduğu hususunda, TFF hukukçuları tarafından bilgilendirdik. Sarıyer Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduk" dedi.

ARIBOĞAN: ŞİKE HAKKINDA BİLGİM YOK

Sınav öncesinde soruların kendisine de verilmediğini belirten Arıboğan, "Soruların maille tarafıma gönderilip gönderilmediğini hatırlamıyorum" diye ifade verdi. Arıboğan, davaya konu olan suç örgütü ve şike ile ilgili iddialarla ilgili de bilgi sahibi olmadığını belirtti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor