Aziz Yıldırım bu gece hastanede!

Futbolda şike operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra rahatsızlaranak hastaneye kaldırılan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'un durumunun iyiye gittiği ancak geceyi hastanede geçireceği açıklandı.İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü Başheki

Aziz Yıldırım bu gece hastanede!

Futbolda şike operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra rahatsızlaranak hastaneye kaldırılan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'un durumunun iyiye gittiği ancak geceyi hastanede geçireceği açıklandı.

İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü Başhekimi Prof. Dr. Zerrin Yiğit, şike operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve rahatsızlığı nedeniyle enstitüde tedavisine devam edilen Yıldırım'ı biraz daha gözlem altında tutacaklarını açıkladı.

Yiğit, yaptığı açıklamada, "burada kendisinin tam ne kadar kalacağını önceden söylemek mümkün değil. Aniden bir şey olursa, bu sefer biz zor durumda kalırız. Şimdilik iyi gözüküyor" diye konuştu.

Yiğit, Aziz Yıldırım'ın durumunun kötü olmadığını ifade ederek, "bugün taburcu olmayacak. Şu anda ilaç tedavisi devam ediyor" dedi.

Fenerbahçe yönetim kurulu üyeleri Nihat Özbağı ve Mithat Yenigün de hastaneye gelerek, Aziz Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor