Aziz Yıldırım beraat edecekmiş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya, Bir tv kanalında yayınlanan programa telefon bağlantısı gerçekleştirdi.Kaya, "Göksel Gümüşdağ, Aziz Yıldırım'ın dostudur. Gümüşdağ'a yönelik herhangi bir gözdağı verilmesi ve tehdit edilme gibi bi

Aziz Yıldırım beraat edecekmiş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya, Bir tv kanalında yayınlanan programa telefon bağlantısı gerçekleştirdi.

Kaya, "Göksel Gümüşdağ, Aziz Yıldırım'ın dostudur. Gümüşdağ'a yönelik herhangi bir gözdağı verilmesi ve tehdit edilme gibi bir durum söz konusu değildir. Aziz Yıldırım hakkında gazetelerde çıkan haberler kesinlikle doğru değildir. Sporda Şiddet Yasası'nın değişmesi sonrasında Metris cezaevinde yapıldığı iddia edilen pastalı kutlama olayı da gazetelerin ilgi çekmesi adına yapılan asılsız haberlerdir" dedi.

Aziz Yıldırım'ın ne zaman ceza evinden çıkacağı soruları üzerine Kaya şu açıklamaları yaptı:

"Partiler tarafından Meclis'e sunulan yasa teklifini bekliyoruz. Aziz Yıldırım'ın bu suçlamalardan kesinlikle aklanacağına inanıyoruz. Bu yüzden soruşturmanın en başından beri savunma hazırlığımızı sürdürüyoruz"

Kaya, Aziz Yıldırım'ın da kendisine sürekli olarak "Ben böyle işlere karışmadım. En yakın zamanda alnım ak olarak bu suçlamalardan beraat edeceğim" dediğini de sözlerine ekledi.

Abdullah Kaya, Aziz Yıldırım'ı 5 avukat olarak savunduklarını belirtirken, Aziz Yıldırım'ın kesinlikle Metris'te olmayı haketmediğini ve en yakın zamanda tutukluluk halinin kalkacağını duyurdu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor