Aziz Yıldırım Aydınlar'dan kaçıyor

Fenerbahçe Genel Kurul Üyesi ve bayan voleybol takımı sponsoru Başkan adaylarından Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile hafta içinde bir araya gelecekti. Ancak Yıldırım’ın, dün ani bir kararla yurt dışına gittiği ve randevunun iptal e

Aziz Yıldırım Aydınlar'dan kaçıyor

Fenerbahçe Genel Kurul Üyesi ve bayan voleybol takımı sponsoru Başkan adaylarından Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile hafta içinde bir araya gelecekti. Ancak Yıldırım’ın, dün ani bir kararla yurt dışına gittiği ve randevunun iptal edildiği öğrenildi. Aziz Yıldırım'ın, cuma günkü Vakıf toplantısından önce Mehmet Ali Aydınlar ile görüşmekten kaçındığı ileri sürüldü.

Bu arada diğer aday Göksel Gümüşdağ'ın da cuma günü yapılacak Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında kısa bir sunum yaparak kulüplerin oylarına talip olduğunu açıklayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor