Aziz: Yaşayacağım topraklar!

Futbolda şike operasyonu çerçevesinde gözaltına alınan Azi Yıldırım Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılıkta ifade veren Aziz Yıldırım, Fenerbahçeyi Avrupa'nın en önemli spor kulüplerinden biri haline getirdiğini belirterek, "Suçlamaları kabul etmiyor

Aziz: Yaşayacağım topraklar!

Futbolda şike operasyonu çerçevesinde gözaltına alınan Azi Yıldırım Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılıkta ifade veren Aziz Yıldırım, Fenerbahçeyi Avrupa'nın en önemli spor kulüplerinden biri haline getirdiğini belirterek, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Bunu vicdanen belirtiyorum. Devletin emniyetinde çekilen fotoğraflarım, kamuoyuna sanki suçluymuyum gibi yansıtıldı. Yayın ilkelerine uymayan bazı gazetelerin Kıbrıs'a kaçacağımı yazması beni derinden yaraladı. Ben bu ülkenin evladıyım. 60 yaşındayım. Bundan sonra yaşayacağım topraklar Anadolu'dan başka yer olamaz. Öldüğüm zaman yatacağım mezarın yeri de şimdiden bellidir.

Aleyhime yayın yapan kuruluşların tümünü kınıyorum. Kalbimde stent takılı, kalp damarlarımda tıkanıklık var. Göbeğimde kist var. Şeker ve tansiyon hastalığım var. Tutuksuz yargılanmak istiyorum. Suçum var ise cezasını çekerim. Şu an sağlık sorunlarım nedeniyle cezaevine gitmem beni zor durumda bırakacaktır. Fenerbahçe ve camiamızı çok seviyorum.

Son sözüm de tüm Fenerbahçelilerin söylediği gibi: 'Darağacında olsam da son sözüm Fenerbahçe' olacaktır" şeklinde kendisini savunduğu öğrenildi. Yıdırım'ın avukatları ise müvekkillerinin, 80-110 rasında olması gereken şeker değerinin 220'ye çıktığını, belirterek tutuksuz yargılanmasını istedi. Yıldırım ifadesinin ardından, 20.10 sıralarında soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Berk tarafından; "Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek, şike yapmak" suçlarından tutuklaması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Bu sırada kendisini iyi hissetmediğini söylemesi üzerine Yıldırım'ın şekeri ölçüldü.

Sağ kol ve bacağı ile yüzünde uyuşma hissettiğini belirtmesi üzerine Yıldırım'a masaj yapıldı. Ardından da 21.15'te Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı.

Doktorlar geceyi hastanede geçirmesi gerektiğini söyledi. Yıldırım'ın bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor