Aziz: Çocuklar yerimi hazırlamıştır

Tutuklanma istemiyle adliyeye gelen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım avukatlarıyla yaptığı ilk görüşmede bu sözü kullandı.Şike soruşturması kapsamında ifadesi alındıktan sonra tutuklanmaistemiyle çıkarıldığı nöbetçi mahkemeden felç riski taşıdığı gerekçesiyl

Aziz: Çocuklar yerimi hazırlamıştır

Tutuklanma istemiyle adliyeye gelen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım avukatlarıyla yaptığı ilk görüşmede bu sözü kullandı.

Şike soruşturması kapsamında ifadesi alındıktan sonra tutuklanmaistemiyle çıkarıldığı nöbetçi mahkemeden felç riski taşıdığı gerekçesiyle hasteneye sevkini isteyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bir günlük müşahededen sonra yeniden mahkemeye sevk edildi.

Yıldırım'ın tutuklanarak cezaevine konulacağı ihtimali üzerine hazırlanan valizinin de avukatları tarafından adliyeye getirildiği görülürken "Bizim çocuklar yerimi ayarlamıştır" dedi.

Yıldırım süren ifade işlemlerine 23.45’te ara verildiği sırada ise yine avukatlarına
İpimizi çekmişler” dediği iddia edildi.

Peki öncesinde ne yaşandı. Dün akşam saatlerinde tetkiklerin sonuçlarını değerlendiren kurul, Fenerbahçe Başkanı'nın sağlık durumunun mahkemeye sevk edilmesine engel olmadığına karar verdi. Bunun üzerine hastanenin ‘Acil’ giriş kapısına, Yıldırım’ın çıkarılmasından 40 dakika önce bir ambulans getirildi ve polis güvenlik önlemlerini yoğunlaştırdı. Aziz Yıldırım, basın mensuplarının beklediği ana kapı yerine arka kapıdan Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince alınarak saat 20.30’da Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor