'Aziz bana niye cevap veremiyor'

Trabzonspor eski Asbaşkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu gündeme dair bomba açıklamalarda bulundu.İşte İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları..."Trabzonspor için uğraş veriyoruz. Trabzonspor bizim herşeyimiz. Trabzonspor'da değişime ihtiyaç olduğunu söyled

'Aziz bana niye cevap veremiyor'

Trabzonspor eski Asbaşkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu gündeme dair bomba açıklamalarda bulundu.

İşte İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları...

"Trabzonspor için uğraş veriyoruz. Trabzonspor bizim herşeyimiz. Trabzonspor'da değişime ihtiyaç olduğunu söyledik bu düzenin devam ettiği sürece bordo-mavili takımın hedeflediklerini yakalamayacağını söyledik keşke yanılsaydıkda başarılı olsaydı Trabzonspor. Ben burada elbette yapılması gerekenleri tekrarlamak istiyorum. Kongre olup bittikten sonra biz o süre içerisinde eleştirmiyorsun diyenler oldu.

Trabzonspor'un yapılanmayla ilgili ileriye değil geriye doğru gidişini seyrediyoruz hep beraber. Örnek alacağımız kulüpler var benim özel projemden bir tanesiydi Trabzonspor'un kurtuluş noktasında en önemli noktası diye düşünüyorum. Alt yapı çok önemli. Trabzonspor büyük bir kulüp ama alt yapıya bakıyorsunuz çok küçük müteahhitlerin konteynırlarından oluşan bir şey Trabzonspor alt yapısı. Özellikle Trabzon'daki gençlere baktığımız zaman alt yapıyı alıyorsunuz 1-2 saat idman yapıyor sırtına çantayı vuruyor gidiyor. Bu çoçuk yemek yiyormu içiyormu çevresi nasıldır kimse merak etmiyor" dedi.

Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un bir koleje ihtiyacı var. Sizin burada yetişecek olan ürün elinizde var ama yetiştiremiyorsunuz bu çocukları alıp yurdunda okulunda koordineli şekilde yetiştirirseniz bu çocuklar sizin herşeyiniz olacaktır. Bu yönetimlerin neden temelde kurtuluşu olacak birşeye adım atmadığını merak ediyorum. Alt yapıdan genç çocuklar geliyor gerek ulusal gerek yerel basın yıldız adayı yapıyoruz ama biranda kaybolup gidiyorlar. Ama bunlar bu sistmin içinde yetişmiş olsalar kaybolmazlar. Yönetime çağrı yapıyorum, Trabzonspor'un en önemli kurtuluş projesidir bu proje " diye konuştu.

Hacıosmanoğlu, "4 kez şampiyonluğu çalındı Trabzonspor'un. Hırsızın kabahati varda ev sahibinin hiçmi yok kapınızı bacanızı niye açık bırakıyorsunuz. Ben inanıyorumki 1 gol averajla biz önde olsaydık Fenerbahçe 1 gol önde olarak şampiyon olacaktı" dedi.

Hacıosmanoğlu, Selçuk İnan'la ilgili de, "Ben olsaydım imza atmayan bir futbolcuyu 1 dakika tutmazdım" diye konuştu.

Sadri Şener'e yüklenen İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un başkanı olduğunuzda gururunuzu da bir tarafa bırakmalısınız. Sayın Şener Trabzonspor'un başkanı olarak gündemde yer almak istiyorsanız gidip sizde o değerli iş adamlarının kapısını aşındıracaksınız. Biz bir yola girdik takım 9 puan önde. Şampiyonlar ligide oynanacak. Siz yer almayı kendiniz bileceksiniz. Kimse size oturduğunuz yerden lütufta bulunmazki. Sonra diyorsun Doğan grubu falan bana yer vermiyor vermez tabiki" ifadelerini kullandı.

AZİZ YILDIRIM BANA NİYE CEVAP VEREMİYOR

"Sayın Şener'in daha bugüne kadar haksızlıkların olduğu yerde Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ın hakkında böylesine emekleri çalınırken bir demecini duymadım. Ama bizim başkan ne hikmetse Aziz Yıldırım'la ilgil hiçbirşey diyemiyor ki bu Aziz Yıldırım bu ülkede en çok konuşulacak adamdır. Bu ülkedeki en kirli adamdır Aziz Yıldırım. Diyorlarki İbrahim Hacıosmanoğlu konuşuyor niye Aziz Yıldırım bu adama cevap veremiyor. Veremez çünkü ben hem doğruları söylüyorum hemde o beni mahkemeye vereceğinde onun kirli işlerini mahkemenin önüne delil olarak koyacak iradeye sahibim" dedi.

Hacıosmanoğlu, "Mehmet Atalay TFF Başkanlığına adayoluyor Yıldırım Demirören'in evinde toplantı yapılıyor, nedense bizim Sadri Şener biz Mehmet Ali Aydınlar'ı istiyoruz diyor. Ben endişe ediyorum bunu Aziz Yıldırım'la mı yapıyorlar diye"

FATİH HUZUR EVİNE GÖNDERİLDİ ZOKORA TAKIMA GELDİ

"Böyle giderse 90 puanda alsanız şampiyonluğunuz elinizden alınır. Allah hakkı 3'tür 4 oldu bu 5'te olur yani" diyen İbrahim Hacıosmanoğlu, "31 yaşındaki kendi evladınız olan Fatih Tekke'yi huzur evine gönderiyorsunuz ama 34 yaşındaki Zokora'yı almayı biliyorsunuz. Burada futbolcuyu karalamak için demiyorum bunu sadece mantaliteyi ortaya koyuyorum" dedi.

Hacıosmanoğlu, "Sadri Şener'e gidip kendim söyledim bana görev verin dedim bunları yapmaya hazırız. Ama bakıyorsunki Trabzonspor'un eski yöneticisisiniz ama ne kadar çıkıpta gündem değiştirebilirsiniz ki" diye konuştu.

"Bugün Emre Belözoğlu'nun olayıyla ilgili nerede savcılar nerede federasyon Emre'nin menajerin yanında olduğu kesin ama çocuk diyorki benim yanımda değildide daha sonra geldi falan filan" diyen Hacıosmanoğlu, "Bu işleri menajerler aracılığıyla yapıyorlar. Bir oyuncuları var Eskişehir'in Trabzon maçında nası oynadı birde Fenerbahçe-Eskişehir maçında nasıl oynadı bakın. Serdar Kesimal'ı bi Fenerbahçe Kayseri maçında seyredin birde Trabzon Kayseri maçında seyredin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler