Aysal yeniden başkan

Galatasaray Kulübü Olağanüstü Seçim Genel Kurulu'nda tek aday olan Ünal Aysal, 1404 oy alarak 3 yıllığına yeniden başkan seçildi. Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen genel kurulda toplam 1533 üyenin sandık başına gittiği duyurulurken, 33 oy zarfının b

Aysal yeniden başkan
Galatasaray Kulübü Olağanüstü Seçim Genel Kurulu'nda tek aday olan Ünal Aysal, 1404 oy alarak 3 yıllığına yeniden başkan seçildi.
 
Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen genel kurulda toplam 1533 üyenin sandık başına gittiği duyurulurken, 33 oy zarfının boş çıktığı, 88 oyun ise geçersiz sayıldığı belirtildi.
 
Geçerli 1412 oyun 1387'sini listesiyle alan Aysal, sarı-kırmızılı kulüpte başkan olarak ikinci dönemine başlamış oldu. 
 
Öte yandan, seçimde 25 üye de beyaz liste oy pusulası yapmayı tercih etti. Beyaz listeden de 17 oy alan Aysal, toplamda 1404 oya ulaştı.
 
Galatasaray'da ilk olarak 14 Mayıs 2011 tarihinde 2 bin 998 oy alarak kulüp tarihinin en yüksek oranıyla başkanlığa seçilen Aysal, tek adaylı gerçekleşen genel kurulda üye katılımının az olması nedeniyle bu kez daha düşük oyda kaldı.
 
Aysal, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir konuşma yaptı. İşte Aysal'ın sözleri:
 
"Bugün Galatasaray demokrasisinin bir örneğini daha sergiledik. Çok zor şartlar altında buraya gelenlere ve gelemeyenlere de teşekkür ediyorum. Bu seçim sadece bir güven tazeleme değil yeni ufuklar için yapılmıştır. Hepinize gönülden saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Galatasaray'ın geleceğiyle ilgili bir endişeniz olmasın. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel, dengeli bir seçim izledik. Katılım tahminimin çok üstünde oldu. Camianın bize olan güveni simgelendi. Bu bize hem güç verdi hem de sorumluluklarımızı netleştirdi. Önümüzdeki 3 sene, Galatasaray'ın zafer yıllarının geleceği bir dönem olacak. Bizim transferlerimiz kendi ihtiyaçlarımız doğrultusunda kurgulanmakta. TFF'nin aldığı ve alacağı kararlar tabii ki bizi etkiler. Duraklama dönemleri oldu ve şu anda da olmakta. Önümüzdeki günlerde bütün kulüplerin önünün açılacağına inanıyorum."
 
ÜNAL AYSAL’IN YENİ DÖNEM YÖNETİM LİSTESİ VE KURULLARI
ASİL: Özkan Olcay, Ümit Özdemir, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Candan Erçetin, Aka Gündüz Özdemir, Emir Sarıgül, Mete İkiz, Mehmet Cibara, Adnan Nas
YEDEK: Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet İpekdokuyan, Mehmet Karlı, Necati Demirkol, Ebru Köksal
 
DENETİM
ASİL: Kemal Erimtan, Prof. İbrahim Anıl, Ural Aküzüm
YEDEK: Can Özatay, Burak Altınbaşak, Halil Kaya Özer
 
DİSİPLİN
ASİL: Oğuz Evrenos, Uğurman Yelkencioğlu, Celal Açar, Semih Haznedaroğlu, Yıldırım Baysal, Celal Emon, Kunter Akyürek
YEDEK: Cemal Burnaz, Alparslan Karagülle, Can Baydarol, Eşref Alaçayır, Hakan Ünsaler
 
SİCİL
ASİL: Serdar Eder, Çetin Öztürk, Gürkan Eliçin, Ali Tüzmen, Ali Esat Tansev, Burçin Tuncel, Levent Şahinoğlu
YEDEK: Mesut Karaarslan, Faruk Dak, Alper Narman

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler